Site coolinaria.ro

Inghetata de casa e mai buna si mai sanatoasa decat cea din comert!


Inghetata de casa e mai buna si mai sanatoasa decat cea din comert! Nu foarte simplu de preparat, dar totusi mult mai sanatoasa, inghetata de casa este mai buna deoarece stim ce ingrediente au fost utilizate la prepararea sa si putem selecta chiar noi doar acele ingrediente care sunt si gutoase, si ne fac si bine la sanatate.

Prepararea unei inghetate de casa care sa respecte toate standardele si sa fie si de buna calitate nu dureaza de regula mai mult de 1 ora, mentinandu-se apoi proaspata la frigider pentru aproximativ 1-2 zile, dar nu mai mult.

Este suficient ca sa iti oferi din cand in cand si o astfel de tratatie tie si intregii tale familii, mai noi aparand prin comertul romanesc si aparate profesionale pentru inghetata de casa, care scurteaza simtitor timpul de preparare.

Unii dintre noi putem folosi frisca in reteta culinara deoarece multa lume iubeste la nebunie frisca, dar cele mai sanatoase retete de inghetata raman cele care includ iaurtul organic printre ingrediente, printr-o dozare atenta a indulcitorilor putandu-se obtine si in acest caz o inghetata foarte gustoasa.

Exista sumedenie de retete pentru prepararea de inghetata de casa, unele mai complexe si mai costisitoare financiar si altele ceva mai convenabile, dar pentru bucatarii cu experienta banii nu vor reprezenta un impediment deoarece pana la urma inghetata este destul de simplu de preparat, iar mesenii vor fi intotdeauna incantati consumand o inghetata racoritoare, preparata cu ingrediente sanatoase si complet lipsite de aditivi alimentari suspecti.

Autor:  Lucia Mihailescu