Site coolinaria.ro

Este posibil sa slabesti 8kg in doar 4 zile?


Este posibil sa slabesti 8kg in doar 4 zile? James Zeta, un nutritionist din America, sustine cu tarie faptul ca se pot pierde aproximativ 8kg in doar 4 zile pe baza unui plan alimentar bine pus la punct, lucru greu de crezut, dar confirmat totusi si de o parte dintre cei care au adoptat aceasta inedita metoda de pierdere in greutate.

Programul alimentar al lui James Zeta este structurat in doua parti, prima menita sa aduca mult dorita scadere in greutate, iar a doua menita sa permita mentinerea greutatii corporale la cote optime. Reducerea drastica a numarului de calorii pe parcursul primelor 4 zile va stimula scaderile in greutate, urmand ca mai tarziu acest succes sa fie confirmat si de o mentinere constanta la greutatea optima atinsa in urma dietei de soc initiale.

Nu exista o lista stricta de alimente care sa fie consumate exclusiv in primele zile la dieta lui James Zeta, punandu-se mai degraba accentul pe eliminarea de grasimi, zahar si alimente cu indice glicemic mare in favoarea consumului regulat de fructe si legume, oua, carne de pasare si multe lichide. Singurul aliment obligatoriu in fiecare zi este jumatate de fruct de grapefruit care se va consuma mereu la micul-dejun nu doar pe durata celor 4 zile de soc, dar si multa vreme dupa aceea.

Meniurile detaliate si alte recomandari pot fi consultate online la adresa 18in4.com de unde de asemenea se poate descarca contra cost si cartea electronica a nutritionistului James Zeta unde se prezinta detaliat toti pasii de urmat pentru a se pierde cele aproximativ 8 kilograme in doar 4 zile.

Nu toata lumea care a incercat dieta aceasta este multumita, dar exista si voci care o recomanda calduros si de aceea daca sunteti interesati puteti la randul vostru sa testati pe propria piele aceasta dieta. Atentie insa ca este vorba despre o dieta foarte saraca in calorii care, desi scurta, va poate crea si neajunsuri si de aceea nu uitati sa va consultati si medicul mai inainte de a purcede "la treaba".

Autor:  Lucia Mihailescu