Site coolinaria.ro

Spirulina protejeaza populatia de efectul radiatiilor nucleare


Spirulina protejeaza populatia de efectul radiatiilor nucleare Intrucat sarea iodata nu poate proteja cu succes organismul uman de efectul radiatiilor nucleare, specialistii in medicina au cautat alte surse valabile pentru a ajuta populatia afectata de acest lucru din Asia si alte zone ale globului sa ia masuri utile de preventie ajungandu-se astfel la spirulina, care a mai fost folosita in trecut si la Chernobyl, salvand atunci multi oameni de boala.

In prezent, se crede ca spirulina este unul dintre cele mai eficiente alimente pentru prevenirea efectelor radiatiilor nucleare, iar populatia trebuie sa stie acest lucru pentru a isi putea face rezerve de suplimente alimentare cu spirulina in eventualitatea unor accidente nucleare similare cu cel din Japonia sau in alte situatii care pot implica cresterea nivelului radioactivitatii.

Praful de spirulina nu este nici scump si nici greu de procurat, iar substantele prezente aici ajuta simtitor la refacerea celulelor distruse de efectul radiatiilor nucleare. De asemenea, spirulina favorizeaza indepartarea radicalilor liberi din organism si ajuta la o mai buna detoxifiere a sa, eliminand cu succes multe toxine prezente in alimente, apa sau alte substante cu care omul intra in contact.

Aportul de praf de spirulina la dieta nu genereaza efecte secundare, dar cei care folosesc spirulina trebuie sa incerce sa serveasca mesele zilnice in portii satisfacatoare deoarece spirulina poate reduce drastic apetitul alimentar, organismul avand insa nevoie si de alte nutrimente decat cele pe care si le poate procura din spirulina.

Alaturi de fructele de mare si semintele din fructe si alte tipuri de seminte, spirulina protejeaza impotriva efectului radiatiilor nucleare sau a altor tipuri de radiatii si trebuie sa stim acest lucru pentru a reusi sa ne pastram sanatatea in eventualitatea unor situatii de nedorit. Nivelul de radiatii este supravegheat constant de catre autoritati, iar in caz de urgenta trebuie sa fim cu totii pregatiti pentru a lua masurile cele mai bune ca sa ne oferim macar un minimum de protectie impotriva periculoaselor radiatii nucleare.

Autor:  Lucia Mihailescu