Site coolinaria.ro

Bucataria ta si camera de baie pot arata mult mai bine cu produsele Decorix


Bucataria ta si camera de baie pot arata mult mai bine cu produsele Decorix Magazinul Decorix isi actualizeaza periodic oferta de produse pentru casa si gradina, iar dumneavoastra trebuie sa fiti primii care sa profite de aceasta oferta generoasa. Va puteti procura la preturi foarte convenabile toate accesoriile de bucatarie necesare pentru a gati usor, rapid si delicios, precum si produse care sa transforme baia intr-o incapere confortabila si impecabil de curata.

Ce aduce nou Decorix.ro pe piata din Romania este o gama foarte diversificata de produse ingenioase, greu de procurat din alta parte, astfel incat sa poata satisface toate gusturile si cerintele clientilor, indiferent de varsta.



Astfel, baia dumneavoastra poate fi personalizata cu usurinta, folosind un cos de rufe alb din paie impletite, un paravan cu 5 suporturi de lumanari pentru aromaterapie, un distribuitor de sapun si sampon usor de fixat cu surub sau adeziv, sau autocolante speciale in forma de delfin, rezistente la apa: mari si albastre – pentru mobilier, sau fosforescente – pentru faianta si ceramica.

Pentru bucatarie puteti face apel la intreaga serie de autocolante de bucatarie Decorix, inclusiv cele pentru geamuri, sau la cele mai dragute decoratiuni de bucatarie pe care le-ati vazut vreodata, in functie de sezon. Primavara si vara puteti servi fructele pe un suport in forma de piramida, toamna puteti decora bucataria cu frunze din lemn suspendate, iar iarna asezonati mancarurile cu un set de solnite in forma de Mos Craciun si Craciunita lui. Indiferent de anotimp, va puteti delecta invitatii cu platouri frumos ornate cu legume si fructe decupate in forma de floare sau stea, pentru care puteti folosi fie o ascutitoare pentru morcovi, fie un set de 2 ustensile pentru decorat. La fel de bine, puteti servi bucatele de cascaval sau mici sandvisuri decupate in diverse forme, iar fructele sau aperitivele (rosii cherry, masline, cubulete de sunca) isi vor gasi un loc special in copacelul pentru aperitive.

Multe alte surprize placute va asteapta la Decorix.ro, unde va puteti abona gratuit la catalogul de produse, iar asistentii de vanzari va vor oferi cu promptitudine orice informatie de interes. In plus, daca se intampla ca produsele sa nu va fie pe plac, le puteti returna fara nici o problema in termenul legal, urmand sa primiti contravaloarea produsului in cel mai scurt timp – 24-48 de ore lucratoare de la primirea returului.

Autor:  Lucia Mihailescu