Site coolinaria.ro

Culoarea toamnei în paharul cu vin Halewood


Culoarea toamnei în paharul cu vin Halewood Parfumul şi aroma strugurilor de toamnă dau naştere băuturii lui Bacchus şi creează o atmosferă care îmbie la savurarea vinurilor de cea mai bună calitate. Nimic nu se potriveşte mai bine acestei luni decât un vin elegant şi rafinat. Cramele Halewood, Furnizorul Oficial al Casei Regale a României, recomandă Prahova Valley Special Reserve Fetească Neagră şi Prahova Valley Special Reserve Pinot Noir, două soiuri ce oferă o parte din savoarea lunii septembrie şi din puterea magică a vinului.

Prahova Valley - Special Reserve Fetească Neagră
Prahova Valley Special Reserve Fetească Neagră este un vin demisec, cu taninuri fine rezultate din maturarea în baricuri timp de minim 12 luni. Intens colorat, de un roşu rubiniu cu nuanţe cărămizii, această Fetească Neagră este un vin complex, cu note de mirodenii şi pâine proaspăt coaptă, completate de arome intense de prune afumate şi vanilie, dobândite prin maturarea în baric. Este un partener perfect pentru paste, mâncăruri din carne roşie şi brânzeturi fine.

Prahova Valley - Special Reserve Pinot Noir
De culoarea rubinului şi cu o fineţe şi catifelare proprie soiului, Prahova Valley - Special Reserve Pinot Noir este un vin demisec rafinat, bine echilibrat, cu o aciditate îmbinată armonios cu tanini fini proveniţi din maturarea în baricuri minim 12 luni. Vinul prezintă o tipicitate remarcabilă, cu arome de violete, afine coapte şi mure, completate cu note ce amintesc de mirodenii şi ţigări de foi. Se serveşte cu preparate din carne albă sau roşie, brânzeturi rafinate sau paste.

Autor:  Daniela Tiba