Site coolinaria.ro

Dieta Bodytrim pretinde ca puteti slabi cu pana la 50 de kilograme in doar o luna de zile


Dieta Bodytrim pretinde ca puteti slabi cu pana la 50 de kilograme in doar o luna de zile O dieta cu certe valente educationale, dieta Bodytrim isi propune din start nu doar sa reduca greutatea la cote optime, dar in egala masura si sa constientizeze persoanele aflate la dieta de modul in care functioneaza organismul dansilor si cum poate fi stimulata in bine rata metabolismului pentru atingerea obiectivelor propuse.

Creata de o echipa de medici australieni, dieta Bodytrim promite pierderea in timp record a nu mai putin de 5 kilograme, prin continuare acestui plan alimentar pe termen mai lung putandu-se pierde chiar si 50 de kilograme, dar consumandu-se in acelasi timp preparatele favorite, bineinteles in cantitati mai mici si respectandu-se regulile alimentare propuse de catre cei doi doctori australieni.

Dieta Bodytrim este un plan alimentar care consta in 3 etape, prima presupunand detoxifierea organismului, urmata apoi de etapa ambitioasa a pierderii kilogramelor nedorite si finalizata printr-o ultima etapa, de intretinere a organismului la niste parametri normali, cu respectarea unor masuri alimentare mai stricte decat in trecut.

Dupa detoxifiere, care dureaza 3-4 zile si nu presupune nimic deosebit fata de alte metode similare, se va trece la un plan alimentar axat pe un aport bun de proteine si un aport scazut de carbohidrati care atunci cand sunt introdusi la masa trebuie sa provina exclusiv din legume si/sau fructe. Preparatele bogate in proteine trebuie servite la fiecare masa, iar consumul de apa trebuie ridicat pana la 3 litri pe zi. De asemenea, tot zilnic trebuie sa se faca si cate o plimbare sau doua de minimum jumatate de ora.

De mare importanta pentru succesul dietei Bodytrim este servirea meselor la interval de 3 ore intre acestea, fapt care stimuleaza metabolismul sa arda mult mai rapid grasimile, ajungandu-se astfel si pana la 6 mese pe zi, toate incluzand bineinteles si cate o portie de alimente pline de proteine.

Printre alimentele pe care le recomanda medicii din Australia pentru dieta pusa la punct de dansii se regasesc carnea slaba, ouale, pestele, branzeturile moi si degresate, vinetele, castravetii, bauturile din proteine, salata de laptuci, ciupercile, ceapa, ardeii grasi, rosiile, spanacul, fulgii de ovaz, varza, broccoli sau sparanghelul.

Dieta Bodytrim poate fi ajustata dupa necesitatile speciale ale fiecarei persoane, fapt pentru care se ofera si asistenta online in acest sens la adresa de Internet bodytrim.com.au, unde este necesara o inregistrare simpla pentru a fi apoi accesate resursele puse la dispozitia doritorilor.

Foarte ambitioasa si promitand scaderi mari in greutate, dieta Bodytrim este sustinuta de multe persoane care au incercat-o si care au reusit intr-adevar sa isi atinga obiectivele fara a ajunge pe patul de spital din aceasta cauza. Persoanele interesate pot afla mai multe pe aceasta tema, la adresa web amintita mai sus fiind puse la dispozitia lor atat planul general de atac cat si retete zilnice care sa faca din toata aceasta dieta un joc placut, cu urmari dintre cele mai bune pentru aspectul lor exterior.

Autor:  Lucia Mihailescu