Site coolinaria.ro

Mic dejun echilibrat cu cereale integrale


Mic dejun echilibrat cu cereale integrale Un nou an şcolar se apropie cu paşi repezi, iar aventura va începe încă de la prima oră a dimineţii odată cu pregătirea micului dejun pentru copii, care se transformă într-o adevărată provocare pentru întreaga familie. Astfel, inventivitatea părinţilor joacă un rol important în nutriţia zilnică a celor mici şi în formarea obiceiurilor alimentare corecte care se reflectă peste ani în stilul lor de viaţă.

În această toamnă, Nestlé vine cu o nouă surpriză care să te ajute să oferi copilului un mic dejun hrănitor şi atractiv, care să îl determine să mănânce în fiecare dimineaţă înainte de a pleca la şcoală.

În perioada august-septembrie 2011, toate pungile de cereale Nestlé sunt însoţite de unul dintre cele 3 modele de rechizite şcolare „Animal Planet”, care cu siguranţă le vor stârni micuţilor entuziasmul în drum spre şcoală, acceptând mai uşor noile provocări ca cele aduse de prima zi de şcoală sau de începerea unui nou an şcolar după o vacanţă lungă şi distractivă.

Pentru mai multă varietate la micul dejun, promoţia Nestlé se aplică tuturor celor 5 mărci de cereale pentru copii: Cookie Crisp, Nesquik, Chocapic, Cini Minis, Cheerios, disponibile pe piaţă în variante de 225 şi 550 de grame.

Cu cerealele de mic dejun Nestlé îi asiguri copilului un gust special la începutul fiecărei zile întrucât conţin cereale integrale, vitamine şi minerale esenţiale. Totodată, îi oferi şi porţia de distracţie mult dorită la micul dejun dar şi la şcoală, când rechizitele lui preferate îi vor stimula creativitatea.

Uşor de preparat, prin simpla adăugare a laptelui, cerealele pentru micul dejun sunt o soluţie practică de a le oferi micuţilor şcolari nutrienţii de care au nevoie la începutul fiecărei zi, micul dejun gustos şi hrănitor fiind gata cât ai spune... ŞCOALĂ!

Autor:  Daniela Tiba