Site coolinaria.ro

Dieta Greenlane iti arata cum poti slabi rapid in doar cateva zile


Dieta Greenlane iti arata cum poti slabi rapid in doar cateva zile Originand se pare din Noua Zeelanda si fiind folosita acolo la Centrul de Tratament Greenlane pentru a ajuta pacientii pe cale de a suporta o interventie cardiaca sa slabeasca multumitor, dieta Greenlane a fost ulterior promovata sub acest nume ca o adevarata dieta de slabit desi initial a fost vorba doar despre o simpla dieta medicala.

Indiferent de provenienta sa, aceasta dieta se aseamana uimitor cu dieta Scarsdale, o alta dieta de succes in prezent, iar acest lucru o face extrem de atragatoare mai ales pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate intr-un ritm ceva mai rapid decat propun dietele traditionale de slabit.

Ceea ce se propune ca plan alimentar la dieta Greenlane este mai intai de orice o reducere drastica a caloriilor din meniul zilnic, lucru usor de realizat dat fiind faptul ca aceasta asa-zisa dieta dureaza nu mai mult de 3 zile.

Astfel, pe parcursul celor 3 zile aportul maxim de calorii nu trebuie sa depaseasca 700 de calorii zilnic, urmand ca in restul zilelor din saptamana cu pricina sa se consume de asemenea un meniu moderat in calorii si bine sustinut prin nutrimente de calitate.

Odata incheiate cele doua faze ale dietei Greenlane (3 zile cu calorii putine urmate de 4 zile cu un aport mai mare de calorii, dar portii moderate la masa) se pot evalua rezultatele, urmand ca acelasi plan de atac sa fie abordat si pe viitor, de preferat insa o data la doua saptamani sau chiar o data pe luna si nu mai des.

Alimentele recomandate pentru diete de 3 zile se vor servi pe parcursul a trei mese si includ un ou fiert si o felie de paine prajita la pranz, urmate de o felie de paine prajita si o portie mica de peste cu niste legume la cina. Micul dejun consta in ceai, cafea si o felie de paine prajita cu putin unt, branza topita sau altceva similar servit pe felia de paine.

Cafeaua si ceaiul sunt permise sa fie consumate dupa preferinta pe parcursul celor 3 zile, dar nu si gustarile dintre mese care vor fi acum complet absente. Astfel, in doar 3 zile se vor pierde garantat mai multe kilograme, dar este nevoie de seriozitate pentru a nu se incalca nicicum aceste recomandari de ordin alimentar destul de simple si usor de dus la capat.

Exercitiul fizic nu este deloc mentionat ca parte importanta a dietei de 3 zile numita dieta Greenlane insa desigur ca se poate face cate o plimbare, doua de cate jumatate de ora si de asemenea se poate depune si ceva efort de zi, dar fara a se face excese intrucat aportul mic de calorii nu va permite nicicum efortul fizic intens.

Probabil una dintre dietele de slabit cel mai usor de urmat, dieta Greenlane nu este nici macar o dieta propriu-zisa de slabit, dar simplitatea sa se dovedeste a fi de bun augur pentru toti cei interesati, care vor putea sa piarda astfel in doar 3 zile cel putin 3-4 kilograme fara eforturi prea mari in acest sens.

A nu se uita totusi ca riscurile sunt mari daca se repeta aceasta dieta la intervale prea scurte de vreme si in consecinta nu este deloc recomandat sa se abuzeze de metoda Greenlane de slabit, mai ales ca nici nu exista o documentatie stiintifica pana la ora actuala care sa o sustina cu argumente solide ca fiind o dieta sanatoasa de slabit.

Autor:  Lucia Mihailescu