Site coolinaria.ro

Cholest Bio regleaza natural nivelul colesterolului!


Cholest Bio regleaza natural nivelul colesterolului! Trăim într-un secol marcat de tehnologie, în care totul se derulează rapid, omenirea tranzitează o perioadă de criză care se reflectă atât asupra stării spirituale a individului cât şi asupra stării sale de sănătate. Stresul, obicieiurile nocive (fumatul, consumul exagerat de alcool, de semipreparate şi de dulciuri), somnul insuficient şi alimentaţia incorectă sunt unii dintre cei mai importanţi factori care conduc la perturbarea echilibrului fiziologic caracteristic unui organism sănătos.

Omul modern, preocupat mai mult de confortul material decât de o dietă echilibrată, absorbit de viaţa de zi cu zi, aflat într-o permanentă competiţie cu sinele şi cu semenii săi, acordă din ce în ce mai puţină atenţie modului corect de alimentaţie. Iar acesta este primul pas care ne conduce pe drumul spre degradarea stării de sănătate.

Printre cele mai frecvente boli ale începutului de mileniu se numără bolile cardiovasculare (implicit hipertensiunea arterială), diabetul zaharat, sindromul metabolic etc. Peste 30% din populația României suferă de hipertensiune arterială și diabet zaharat ca efect al colesterolului mărit, potrivit unui studiu național. Hipertensiunea arterială, o boală determinată de multiple cauze este strâns legată de hipercolesterolemie.

Care este solutia? Schimbarea modului de viaţă printr-o alimentaţie corectă şi echilibrată ne pot ajuta să redobândim starea de sănătate, păstrând-o între limite rezonabile. Accentul trebuie să cadă asupra dietei şi, acolo unde nu se poate interveni direct, trebuie luate măsuri colaterale.

Hipercolesterolemia este un factor de risc de primă importanţă în apariţia bolilor cardiovasculare asociate societăţii moderne. Suplimentele alimentare au menirea de a completa dieta normală, de a preveni sau corecta diverse afecţiuni în care stilul de viaţă, inclusiv alimentaţia, şi-au pus amprenta nefastă asupra stării de sănătate. Aceste suplimente nu trebuie să înlocuiască o terapie medicamentoasă specifică, dar o pot completa ca adjuvante ale tratamentului specific sau pot constitui un mijloc de completare a unei diete echilibrate.

Laboratoarele Ropharma ne oferă o soluţie inedită şi eficientă pentru combaterea hipercolesterolemiei: Cholest Bio, un produs natural obţinut din drojdie de orez roşu.

Cum actionează Cholest Bio?
Drojdia de orez este un compus natural originar din China, obţinut printr-un proces de pasteurizare, care acţionează prin reducerea la valori normale a nivelului colesterolului circulant, intervenind favorabil in procesul aterogen, indiferent de stadiul in care acesta se gaseste. În plus, produsul beneficiază de o tolerabilitate superioară comparativ cu statinele de sinteza, eficienţa lui fiind similară cu cea a medicamentelor destinate tratamentului şi profilaxiei acestei patologii a cărei evoluție duce la apariția bolilor arteriale coronariene , cerebrovasculare şi periferice.

Cum trebuie administrat Cholest Bio?
Suplimentul alimentar se administrează câte o capsulă de două ori pe zi sau se pot lua câte două capsule odată în timpul mesei. Produsul este contraindicat pacienţilor care suferă de afecţiuni hepatice, în sarcină şi alăptare. Preţul de comercializare recomandat de către producătorul Ropharma este de 34,5 lei.

De ce Cholest Bio ?

• Este un produs natural recomandat de specialişti şi susţinut de o bogată literatură de specialitate;
• Se eliberează fără prescripţie medicală;
• Se prezintă într-o forma farmaceutică uşor de administrat;
• Raportul cost/eficacitate este unul avantajos pentru pacienti;

Autor:  Daniela Tiba