Site coolinaria.ro

Grasimea de pe burtica se elimina cu incetul, dar pentru totdeauna!


Grasimea de pe burtica se elimina cu incetul, dar pentru totdeauna! Curele de slabit reusesc adesea sa dea rezultate excelente, aducand greutatea noastra la niste parametri normali, dar nu intotdeauna aspectul corporal de la finalul unei astfel de cure de slabit va fi si favorabil noua, mai ales burtica putand sa ramana prezenta, ceva mai redusa ca dimensiuni, dar totusi inca suparatoare atunci cand ne consultam scurt in oglinda.

Un abdomen atragator se obtine destul de greu, aici impunandu-se pe langa dieta de slabit si mult exercitiu fizic, dar si rabdare cu carul pentru a atinge intr-un final obiectivul nostru mult dorit. Grasimea de pe burtica se elimina probabil cel mai greu insa rezultatele pot fi chiar spectaculoase daca acordam suficienta atentie tuturor detaliilor.

Multe femei nu au atata rabdare pe cat este necesara ca sa obtina un abdomen placut si apeleaza uneori si la ajutorul specialistilor in chirurgie estetica, trisand astfel si dobandind pentru scurta vreme un aspect frumos de diva. Din pacate insa, grasimea se va reface in scurta vreme tot acolo deoarece organismul are inca multe rezerve neprocesate, iar odata ce grasimea s-a depus si in trecut in zona abdomenului, atunci tot acolo se va depune si pe viitor.

Singura modalitate demna de luat in seama, recomandata ca atare inclusiv de catre nutritionisti si medici, ramane tot dieta de slabit, acum putandu-se apela si la seturi de exercitii tintite special pe zona abdomenului, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara in acest fel dupa doar 1-2 luni, cand trupul nostru va incepe usor-usor sa recapete forme adolescentine, urmand ca si pe viitor sa se mentina programul alimentar si cel de exercitiu fizic.

La dieta de slabit nu se poate pierde foarte mult in greutate, dar daca se respecta intr-adevar indicatiile alimentare atunci garantat se vor da jos macar 2-3 kilograme saptamanal, iar asta e chiar bine atunci cand investim si putina rabdare, dar si ceva miscare pe parcursul intregii zile. Dieta de slabit nu mai este la fel de eficace pentru o persoana sedentara, dar chiar si asemenea femei ar trebui sa adopte un stil ceva mai activ de viata daca intr-adevar doresc sa arate bine si sa se simta mai bine pe viitor.

Multe diete de slabit moderne sunt apa de ploaie, ca sa spunem pe sleau adevarul, dar exista si diete de slabit care pot fi prescrise chiar de medicul nostru de familie, acestea dand si cele mai bune rezultate cu trecerea timpului. E bine de aceea sa mai ascultam si de sfaturile doctorului si sa il consultam pe acesta de fiecare data cand dorim sa facem unele schimbari la dieta noastra.

Grasimea de pe burtica nu va mai fi astfel o problema atat de mare, odata ce schimbam complet modul nostru de a ne raporta la alimentatie si la stilul nostru de viata in general, iar rabdarea isi va arata cu timpul roadele sale, nefiind in general vorba de mai mult de un singur an pentru a se obtine un abdomen perfect, care va continua sa arate la superlativ daca ne alimentam corect si nu uitam sa mai face si cateva exercitii peste zi.

Autor:  Lucia Mihailescu