Site coolinaria.ro

Ghiduri alimentare utile de la Decorix


Ghiduri alimentare utile de la Decorix Daca iti doresti sa scapi definitiv de bataile de cap care incep simultan cu intrarea ta in bucatarie cand iti sucesti mintea tot cautand retete bune pentru meniul zilnic, atunci nu uita sa apelezi si la niste ghiduri culinare profesionale asa cum sunt si cele oferite de Decorix, care vin intr-o varietate impresionanta tocmai pentru a putea satisface si cele mai ridicate exigente.

Cartile de bucate si ghidurile culinare sunt locul de unde pleci si la care te intorci mereu, indiferent de cat de bun bucatar ai fi, astfel reusind sa gatesti fara gres retete simple si gustoase sau retete mai complexe, care iti consuma timpul, dar si imaginatia in plan culinar. Pentru a le prepara, desigur ca ai nevoie si de ustensile pe masura, dar si de ingrediente si iarasi de alte ustensile pentru a le masura si iata cum ghidul culinar iti va fi mereu alaturi pentru a te ajuta si a te sfatui in orice situatie si cu un minimum de eforturi din partea ta.

Ghidurile culinare sunt bune nu doar pentru a ne ajuta sa gatim sanatos dupa niste retete deosebite, dar ne pot de asemenea oferi si sfaturi utile pentru depozitarea corecta a alimentelor, pentru metodele cele mai bune de gatit sau pentru igienizarea adecvata a bucatariei. In acest mod, nu risti sa faci prea multe boacane, totul decurgand "ca la carte", iar tu deprinzand usor-usor meseria de bucatar profesionist, asa cum nu credeai vreodata ca ai putea ajunge.

Retetele culinare pot fi procurate de oriunde, fie vorba despre familie, vecini, prieteni, programe TV, Internet, carti de bucate sau direct de pe eticheta produsului alimentar, dar dozarea corecta a ingredientelor, alegerea inspirata a ustensilelor de gatit, insusirea tehnicilor sanatoase de gatit si alte probleme de acest gen nu pot fi deprinse in mod temeinic decat de la un maestru bucatar sau dintr-un astfel de ghid alimentar profesional, asa cum sunt si cele oferite voua de Decorix.

Vizitand pagina de Internet carti de bucate veti putea descoperi o oferta generoasa de carti de bucate si ghiduri culinare in limba romana, plecand de la preparatele traditionale, asa cum se gateau altadata (Mancaruri de altadata, Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935) si pana la traduceri ale unor lucrari moderne, foarte cautate in prezent (Acasa la Jamie, Sa gatim cu Jamie).

De mare interes pentru pasionati pot fi si titlurile Gratarul perfect, Istoria erotica a micului dejun sau Mancaruri rapide cu grasimi putine. 80 de retete de-ti lasa gura apa care, alaturi de alte carti de succes vor imbogati simtitor biblioteca voastra culinara, dar si cunostintele voastre practice de bucatar. Mereu actuale prin continutul lor de maxim interes si deloc greu de procurat, ghidurile culinare Decorix va asteapta sa le utilizati si in bucataria voastra, unde cu certitudine veti reusi pe viitor sa gatiti meniuri delicioase si sanatoase fara batai de cap si de asemenea fara alte cheltuieli suplimentare.

Autor:  Lucia Mihailescu