Site coolinaria.ro

Dieta cu sampanie va promite pierderi bune in greutate in cel mai placut mod posibil


Dieta cu sampanie va promite pierderi bune in greutate in cel mai placut mod posibil O cura de slabit inedita venita de peste ocean ne propune sa pierdem sanatos in greutate adoptand o dieta nu prea incarcata de calorii (aproximativ 1200-1400 calorii/zi) si consumand in acelasi timp cate 1-2 pahare de sampanie pentru a facilita digestia si a transforma planul nostru de slabit intr-o experienta cu adevarat placuta si lipsita de orice stres.

La asa-numita dieta cu sampanie se pot consuma preparate la alegere, neexistand teoretic interdictii din nici un punct de vedere, dar trebuind totusi sa nu se depaseasca limita zilnica de calorii propusa noua din start. Metodele de gatit recomandate sunt, desigur, cele sanatoase, prajirea alimentelor si introducerea de semipreparate sau de alte alimente procesate fiind o idee proasta pentru succesul unei asemenea diete de slabit.

Un bloger de mare succes in Statele Unite si de asemenea o persoana bine initiata in arta degustarii vinurilor, Cara Alwill Leyba, parintele acestei diete inedite si autoarea cartii cu acelasi titlu, incurajeaza toti fanii sai sa introduca in alimentatia lor cat mai multe legume, fructe si zarzavaturi, in acest mod ea inscriindu-se in trendul alimentar de ultima ora care pune accent in special pe consumul de produse naturale, neprocesate.

Fiind o dieta care nu e deloc bogata in calorii, dieta cu sampanie va incuraja fara indoiala scaderile bune in greutate, ramanand la latitudinea fiecarui adept al sau sa consume cat mai multe preparate gatite sanatos si sa renunte treptat la toate alimentele considerate nesanatoase, amintite pe larg si in cartea autoarei de peste ocean.

Servirea zilnica a unui pahar sau maximum doua de sampanie nu este recomandata persoanelor care au interdictie de la medic sa consume alcool, dar altfel sampania va aduce un plus de sanatate pentru toata lumea, fiind o bautura de calitate, pe care savantii au indicat-o adeseori ca avand efecte pozitive asupra organismului uman atat prin continutul sau de polifenoli si antioxidanti cat si prin buna dispozitie pe care o creeaza, ajutand astfel si la eliminarea stresului.

Consumata regulat si cu moderatie, sampania s-a demonstrat in diverse studii medicale ca poate contribui la reducerea colesterolului negativ din sange, la scaderea tensiunii arteriale si intretinerea sistemului circulator, la stimularea activitatii cerebrale si la ameliorarea starilor de stres, fiind de aceea considerata inclusiv de catre medici drept o bautura sanatoasa, care nu face rau organismului uman decat daca exista deja boli incompatibile cu aportul de alcool la dieta.

Persoanele interesate de dieta cu sampanie pot afla mai multe informatii vizitand situl oficial al autoarei Cara Alwill Leyba la adresa thechampagnediet.com unde se pot de asemenea face si comenzi online pentru cartea de nutritie cu acelasi nume. Tot aici vor putea fi accesate si alte stiri de interes, situl fiind din pacate disponibil doar in limba engleza, dar existand sanse bune ca in viitorul apropiat sa beneficiem si de o traducere integrala in limba romana a cartii de succes a simpaticei Cara Alwill Leyba.

Autor:  Lucia Mihailescu