Site coolinaria.ro

Janet Jackson are propria sa dieta!


Janet Jackson are propria sa dieta! Faimoasa Janet Jackson, sora regretatului Michael Jackson, a avut ani la randul probleme cu controlul greutatii corporale si a incercat nenumarate cai prin care sa piarda kilogramele in plus care ii afectau imaginea de artista. Gratie acestui lucru, ea si-a imbogatit informatia pe teme de nutritie astfel incat ani mai tarziu a reusit sa publice o carte de succes intitulata "True You" (-Adevarata ta fata-) unde descrie experientele sale trecute.

Incurajandu-si cititorii sa nu mai consume alimentele preferate pe fond emotional, Janet Jackson propune in lucrarea sa o serie de obiective functionale prin care se pot depasi obstacolele care stau in calea fericirii si starii de bine, aici fiind listate deopotriva cele cu substrat alimentar, cat si cele care privesc schimbarile in viata de zi cu zi.

Descriind cu amanunte regimul alimentar urmat pentru a pierde in greutate, Janet Jackson prezinta modul in care diverse afectiuni ascunse ale organismului uman pot influenta greutatea corporala si caile prin care se pot totusi invinge asemenea probleme, in special prin masuri alimentare si de viata, care sa aduca un plus de sanatate.

Dezamagita totusi de rezultate, Janet Jackson afirma faptul ca, pana la urma, dietele nu fac atat de mult bine precum o mentalitate pozitiva care te indeamna sa mananci ceea ce iti place, dar cu masura, sa faci si miscare la alegere, sa traiesti frumos si sa elimini sursele de stres din viata ta. Doar in acest mod, crede ea, se poate pierde sanatos in greutate, motiv pentru care isi indeamna cititorii sa procedeze in mod similar.

Dintre alimentele recomandate de dieta pentru fericire a lui Janet Jackson merita sa amintim fructele de padure, quinoa, capsunile, fulgii de ovaz, multe fructe, spanacul, salate diverse, ciupercile, conopida, legumele boabe, ouale, iaurtul, carnea de pasare si de peste, migdalele, avocado, uleiul de masline, produsele din soia etc.

Gratie unei asemenea alimentatii, cantareata reuseste sa se descurce multumitor in prezent cu controlul greutatii ei corporale, motiv pentru care ea recomanda tuturor sa se implice activ in planul de viata pentru propria sanatate si sa evite dietele care promit mult, dar nu dau rezultate intocmai multumitoare.
O carte special adresata fanilor ei, "True You" ne arata o alta fata a lui Janet Jackson, lucru care va interesa in mod special pe toti cei care apreciaza activitatea in plan artistic a faimoasei americance.

Foto: Wikipedia

Autor:  Lucia Mihailescu