Site coolinaria.ro

Noua gama Arctic TET - economie de timp, energie si bani


Noua gama Arctic TET - economie de timp, energie si bani Noua gama de produse Arctic TET isi ia numele de la conceptul Tehnologie de Economisire pe Termen lung.
TET incorporeaza solutii tehnologice menite sa ofere beneficii concrete: economie de energie si apa, rezultate de gatire si spalare mai performante, siguranta sporita si confort in utilizare, economie de timp si economie de bani.

Gama Arctic TET include trei categorii de electrocasnice: aparate frigorifice, masini de spalat rufe, cuptoare si plite incorporabile. Produsele inglobeaza o serie de functii moderne care permit multiple optiuni de utilizare a electrocasnicelor, in functie de stilul de viata.

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de functii noi precum EcoFrostFree, sistem de racire No frost de noua generatie sau EcoLED, functie de iluminare pe baza de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigura conditii optime pentru pastrarea alimentelor preferate si faciliteaza utilizarea si intretinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

Pe de alta parte, prin functiile si programele speciale, cum sunt EcoDose, dispozitivul mobil de dozare a detergentului lichid ori EcoWash, optiunea de spalare cu apa rece, Aqua Safe, Express 14 minute, Bumbac Eco, Culori inchise sau Economic 20°, noile masini de spalat din gama Arctic TET garanteaza un consum optim de apa si energie si ofera alternative de spalare adaptate tuturor tipurilor de haine din garderoba, determinand economii substantiale de timp, dar si de bani.

De asemenea, plitele si cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice si usor de utilizat si ofera, prin functiile EcoFast, arzatorul de constructie speciala sau prin EcoFan, dispozitivul care asigura circulatia fortata a caldurii in cuptor ori SafetyPlus, optiuni multiple de gatire a preparatelor preferate, dar si economie de timp.

Pe langa aceste functii speciale, electrocasnicele din noua gama Arctic TET se disting printr-un design modern, display-uri electronice si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, garantand performante superioare cu un consum redus de energie.

Produsele din noua gama Arctic TET beneficiaza de o perioada generoasa de garantie, de 3 ani.

Autor:  Liana Hardt