Site coolinaria.ro

Tratamente naturiste impotriva negilor


Tratamente naturiste impotriva negilor Negul apare atunci cand virusul papiloma reuseste sa patrunda in piele prin zone cu leziuni, si chiar o mica zgarietura este suficienta pentru ca virusul sa se instaleze. Odata stratul infectat se formeaza o excrescenta inofensiva si noncanceroasa insa cu totul inestetica.

De obicei negii dispar de la sine dupa cateva luni sau ani insa nimeni nu prea are rabdare sa stea atata timp cu ei mai ales daca acestia au atacat zonele cele mai vizibile precum mainile sau fata.
- cumpara nuci verzi, taie-le si freaca negul cu bucata de nuca astfel incat negul sa fie uns cu zeama cojii de nuca. Acest proces se repeta zilnic, atat timp cat coaja nucilor este suculenta, negul in timp va lua o culoare maronie, se va usca si va cadea.
- tine locul in care se gaseste negul in apa calda in jur de 5 minute dupa care tamponeaza zona cu o solutie pe baza de nitrat de argint, se repeda procedeul timp de 5 zile la rand, de cate doua ori pe zi.
- taie o capsula de vitamina A si unge negul cu uleiul din aceasta. Procedeul se repeta pana cand dispare negul.
- prepara un macerat din coaja de lamaie si tamponeaza negii de doua ori pe zi.
- tamponeaza negii dimineata si seara cu tinctura de galbenele, timp de 30 de zile.
- taie in doua un catel de usturoi si pune-l pe neg, bandajeaza zona si lasa-l asa pana dimineata.
- tratament bazat pe lichid de azot sau indepartarea lor cu ajutorul laserului sunt solutia in cazul in care produsele naturiste nu au dat rezultate.

Tratamentele naturiste cat si cele recomandate de medicul de familie pot da roade in anumite cazuri sau nici un rezultat in altele, ba mai mult te poti trezi cu un neg mai mare sau mai multi negi. Insa nu trebuie sa te tai batut, cauta tratamentul ce ti se va potrivi deoarece fiecare suntem diferiti, avem un metabolism diferit, reactii diferite si de aceea uneori nu reactionam la fel ca alte persoane la anumite solutii insa rezolvarea exista, trebuie doar sa te informezi si sa nu incetezi sa cauti.

Autor:  Raluca Rusu