Site coolinaria.ro

9 gustari cu ciocolata cu doar 100 de calorii


9 gustari cu ciocolata cu doar 100 de calorii Iata 9 moduri prin care te poti bucura de ciocolata, desertul preferat al tuturor, avand in acelasi timp grija si de silueta:

1. Biscuite cu ciocolata si menta
Amesteca o bomboana cu menta zdrobita fin cu trei linguri de inghetata de ciocolata. Pune amestecul intre doi biscuitei. Apasa usor pentru a-i lipi.

2. Mini-sandvis cu ciocolata
Rupe un biscuite cu cacao in doua. Intinde o jumatate de lingura de crema de ciocolata cu alune pe una dintre jumatati, apoi lipeste-o de cealalta.

3. Pudding mexican de ciocolata
Amesteca 1/2 lingura de scortisoara, 1/2 lingura de esenta de vanilie si 1/8 lingura piper rosu intr-o budinca de ciocolata. Adauga o lingura de frisca fara zahar.

4. Mini negresa
Serveste o mini negresa cu putin sirop de caramel pe deasupra. Adauga o jumatate de nuca pecan.



5. Tarte cu espresso si ciocolata
Amesteca o lingura de espresso, sau orice alta cafea, cu trei linguri de budinca de ciocolata, fara grasimi. Imparte amestecul in 3 mini tarte.

6. Felii de mar cu ciocolata
Inmoaie trei felii de mar in ciocolata neagra topita. Adauga o lingura de fistic zdrobit.

7. Sticksuri cu unt de arahide si ciocolata
Ia un sticks si inmoaie-l in unt de arahide cremos si apoi in ciocolata topita.

8. Bezele
Toarna o lingura de ciocolata topita peste doua bezele moi. Tavaleste-le prin doua linguri de biscuiti zdrobiti si scortisoara.

9. Snack cu ciocolata crocanta
Amesteca doua linguri de cereale crocante, doua linguri de cirese uscate, o lingura de migdale zdrobite si o lingura de ciocolata topita. Lasa la uscat pe o foaie de copt.

Autor:  Andreea Utza