Site coolinaria.ro

Moduri sanatoase prin care putem slabi (II)


Moduri sanatoase prin care putem slabi (II) Continuam seria de sfaturi pentru slabit in mod sanatos cu alti 8 pasi de care sa tii cont:

11. Arde mai multe calorii decat consumi
Suna logic, nu-i asa? Dar, cu toate dietele e destul de usor sa uiti ceea ce e evident. Sportul te va face foarte fericit cu privire la dieta ta.

12. Cat mai multe activitati
Fa activitati distractive, cu prietenii sau cu familia, dupa serviciu. Mergi la alergat sau mergi, pur si simplu. Du-te la sala sau incearca un joc video de fitness. Conteaza doar sa fie distractiv.

13. Pastreaza un jurnal al dietei
Poate parea obositor si putin jenant sa stai sa notezi tot ceea ce mananci, dar este o cale sigura prin care vei intelege ce, de ce si cand mananci. Scrie ceea ce mananci, cand mananci, cum te simti inainte, in timpul si dupa masa. Va fi mai usor sa remediezi ceva atunci cand stii cu ce te lupti.

14. Imparte mesele
O masa alaturi de familie sau prieteni te poate opri de la a face excese. Imparte ce comanzi, nu manca singur tot.

15. Scapa de bauturile carbogazoase
Acestea te fac sa te simti ca si cum meriti un premiu, deci sigur vei manca si acea felie de pizza in plus sau o briosa. Bea sucuri naturale sau limonada.

16. Seteaza-ti scopuri pe care le poti atinge
Nu vei pierde 10 kg intr-o saptamana, sau cel putin fara sa daunezi organismului. Propune-ti sa-ti schimbi desertul cu un iaurt cu capsuni sau sa mananci un mic dejun sanatos si echilibrat. Acestea sunt metode excelente si usoare.

17. Nu face cumparaturi cand ti-e foame
Este mai probabil sa faci greseli si sa deviezi de la lista de cumparaturi, atunci cand poftesti la gogosi si chipsuri. Adauga alimente noi pe lista de cumparaturi in fiecare saptamana.

18. Nu te mai cantari in fiecare zi
Poate parea ca inaintezi destul de greu si iti vei pierde speranta. Cantareste-te o data pe saptamana si vei observa progresele. Slabitul in mod sanatos cere timp.

Autor:  Andreea Utza