Site coolinaria.ro

Declaratii dulci in editie limitata


Declaratii dulci in editie limitata In luna februarie, brutariile Paul au pregatit pentru toti cei care iubesc si sunt iubiti o colectie de produse dedicate sarbatorii indragostitilor.

Astfel, la Paul te asteapta noile sortimente de eclere cu ciocolata sau zmeura proaspata, prajituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons si torturi in forma de inima, ideale pentru o declaratie de dragoste fara cuvinte.

In noua gama se regasesc doua sortimente de eclere: Éclair 3 choco (cu crema de ciocolata alba, neagra si cu lapte) si Éclair framboise (cu crema de vanilie, crema de zmeura si zmeura).
Prajiturile in editie limitata sunt cele doua sortimente de Millefeuille: cu crema de vanilie si zmeura si cu multe fructe exotice si parfumate, ambele in forma de inima.
Renumitele macarons se gasesc in variantele cu arome de ciocolata, vanilie si zmeura, iar briosele frantuzesti Tropezienne, acoperite cu glazura de ciocolata si vanilie, au luat si ele forma inimii.

Brutariile Paul vor sarbatori luna indragostitilor prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook si Instagram.
Cei care participa pot castiga deserturi in forma de inima si isi pot declara dragostea cu mesaje romantice, inspirate de Paul.

Autor:  Golin