Site coolinaria.ro

Tefal rasplateste iubitorii de clatite


Tefal rasplateste iubitorii de clatite Pentru toti iubitorii de dulce, si nu numai, Tefal lanseaza Campania nationala "Fabrica de clatite".

Daca iti plac clatitele, trebuie sa ai cea mai buna tigaie cu care sa le realizezi si niciuna nu se compara cu cea de la Tefal.
La fel ca toate tigaile Tefal, si cele pentru clatite dispun de indicatorul exclusiv de temperatura Thermo-Spot™.
Le poti gasi atat cu invelis interior antiaderent, cat si cu invelis interior ceramic.
Asocierea dintre Thermo-Spot™ si invelisul din ceramica de la TEFAL pastreaza calitatile nutrientilor pentru rezultate perfecte de gatit.

In plus, pe langa faptul ca pari un maestru in bucatarie, poti castiga numeroase premii Tefal si chiar un weekend pentru doua persoane la Paris!
Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi o tigaie de clatite + alta tigaie, cratita sau oala Tefal pe aceeasi factura/bon fiscal in perioada 7 martie-12 aprilie 2015 si sa trimiti un SMS la 1814 care sa contina cuvantul Tefal si numarul bonului sau sa te inscrii pe www.inspiratia.tefal.ro.

Vino intr-o calatorie culinara unica!
Superlativul in bucatarie se demonstreaza si prin reinventarea retetelor.
Tefal si-a dorit sa-ti demonstreze cum o reteta simpla, cum sunt clatitele, se poate transforma intr-o adevarata delicatesa, daca esti putin creativ si ai tigaia potrivita.
De aceea, lanseaza Turneul Clatitelor – un eveniment creat din dorinta de a-ti rasfata papilele gustative cu un desert simplu adus la nivel gourmet.
Astfel, vei putea experimenta mai multe tipuri de retete de clatite la bistrourile partenere Tefal din Bucuresti.

Turneul Clatitelor se va desfasura in ultimele trei weekenduri din luna martie (14-15, 21-22, 28-29 martie), in urmatoarele restaurante participante: SIMBIO (Str. Negustori nr.26), LUDIC (Str. Aaron Florian nr.3A), COFTALE (Str. Prof. Stefan Mihaileanu nr.42), MODELIER (Str. Duzilor nr.12), GRAM Bistro (Bld. Nicolae Titulescu nr.4-8) si ACUARELA BUFET (Str. Gina Patrichi nr. 3).

Porneste alaturi de Tefal intr-o calatorie culinara unica!

Autor:  More Than Pub