Site coolinaria.ro

Cel mai dulce cadou de Paste


Cel mai dulce cadou de Paste In perioada sarbatorilor de Paste, brutariile Paul isi imbogatesc meniul cu produse concepute special pentru mesele festive sau pentru a fi daruite celor dragi.
Pentru a accentua atmosfera sarbatorilor, Paul a pregatit o gama de preparate traditionale compusa din 5 sortimente de cozonaci, pasca, prajituri si dulciuri in forma de iepurasi de ciocolata.

In gama dedicata sarbatorilor se gasesc cozonaci cu nuca si amarene, cu nuca si portocala, cu nuca si stafide, Cramique sucre raisins (cozonac cu lapte, unt si stafide) si Brioche sucre chocolat (cozonac cu lapte, unt si ciocolata).
De asemenea, nu lipseste nici traditionala pasca cu branza, oua, stafide si unt.

Si in acest an, brutariile Paul vor avea in meniul de Paste renumitele deserturi precum: Millefeuille Oeuf Choco (prajitura decorata cu oua din ciocolata si alune), Lapin chocolat au lait, (iepuras din ciocolata cu lapte), Amandes assorti au chocolat (migdale si alune in ciocolata) si Sucette chocolat lapin (acadele din ciocolata cu lapte).

"Gama noastra de produse pentru Paste a fost lansata din dorinta de a fi mereu la dispozitia clientilor cu produse alternative, de calitate, gustoase si inedite. Deserturile din aceasta colectie pun in valoare gusturile si ingredientele specifice Pastelui in cele mai inspirate retete frantuzesti", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Produsele Paul dedicate sarbatorilor de Paste sunt disponibile in brutarii pana la data de 13 aprilie 2015.
Acestea pot fi comandate pentru acasa, birou sau pot fi savurate in brutarii.

Autor:  Golin