Site coolinaria.ro

Fiesta gusturilor iberice la Lidl


Fiesta gusturilor iberice la Lidl La Lidl, toate gusturile Peninsulei Iberice s-au adunat in colectia de peste 100 de produse din gama Sol&Mar.
Vino la Lidl pana miercuri, 29 aprilie, si ia parte la o adevarata fiesta culinara!

Ti-e dor de gusturile minunate pe care le poti regasi oricand, cu placere, in vacantele petrecute pe taramurile de vis ale Peninsulei Iberice?
Lidl iti va satisface toate poftele cu ajutorul produselor Sol&Mar pe care ti le-a pregatit in Saptamana Iberica, de la preparate irezistibile cu peste si fructe de mare sau specialitati din carne de porc, pana la deserturi care te poarta cu gandul la plajele insorite ale Spaniei si Portugaliei.

Incearca traditionala paella (12.99 lei), preferata tuturor celor cu "sangre caliente" si sunca Serrano Gran Reserva (5.99 lei), unul dintre cele mai apreciate preparate spaniole.
Pregateste delicioasele tapas in vase de ceramica iberica (4 modele la 34.99 lei), folosind si maslinele verzi umplute cu pasta de ansoa (3.33 lei), sunca afumata in stil iberic "Pata Negra" (9.99 lei) sau sunca Serrano feliata (9.99 lei).

Gusturile si aromele Spaniei se regasesc si in supa de legume gazpacho (9.99 lei) sau in tortilla (diverse sortimente, 9.99 lei).
Condimenteaza pizza cu salam chorizo (6.99 lei) folosind sosul picant Piri Piri (2.99 lei), iar pentru o masa perfecta, nu uita de branza spaniola Manchego (16.99 lei), de branza Mahón (14.99 lei) sau de bruschetele in diverse sortimente (4.99 lei).

Nimic nu poate aduce mai aproape aromele zonei iberice decat o masa imbelsugata, plina cu preparate din fructe de mare. Crevetii (fierti, 44.99 lei) n-au fost niciodata mai deliciosi decat in compania sosului condimentat Mojo (diverse sortimente, 6.99 lei).
Completeaza aceasta masa exotica adaugand si tonul alb in ulei de masline (24.99 lei), fileul de macrou in ulei de floarea soarelui (4.99 lei), midiile in marinata cu ulei de masline (6.99 lei) sau sardinele in ulei (9.99 lei).
Iar daca vrei sa-ti impresionezi cu adevarat invitatii, alege un preparat inedit precum sepia in cerneala proprie, cu ulei de masline (7.49 lei) sau surimi in panada cu aroma de crab (5.99 lei)

La desert, indulceste-ti invitatii oferindu-le gogosi spaniole Churros (5.99 lei), selectia de nuga spaniola (14.99 lei) sau minunatul desert din lapte cu glazura de caramel (5.99 lei).

Complimenteaza orice masa in stil iberic alegand un vin rosu sec Cepa Lebrel "Joven" – Rioja (9.99 lei) sau un vin alb demisec Velada Moscatel – Valencia (9.99 lei).

In perioada 20-29 aprilie, da frau liber imaginatiei culinare si ia parte la fiesta gusturilor iberice: o sarbatoare cu multa mancare buna, unde tot ce trebuie sa faci este sa tii ritmul cu pofta ta.

Autor:  Golin