Site coolinaria.ro

Toppinguri surprinzatoare pentru pizza ta


Toppinguri surprinzatoare pentru pizza ta Oricine iubeste o pizza bine facuta. Toppingurile sunt cele care o fac cu adevarat sa straluceasca. Nu te limita la retetele obisnuite si experimenteaza. Iata cateva toppinguri neobisnuite, dar delicioase pentru a-ti readuce pizza la viata.

1. Mazare
Mazarea se foloseste si in guacamole, asa ca de ce nu ar merge pe pizza? Aceasta merge minunat in combinatii picante. De asemenea, poti incerca sa intinzi un strat de pesto cu mazare pe blat, in locul sosului obisnuit de rosii.

2. Piersici
E adevarat ca e destul de riscant sa pui fructe pe pizza. Asta pentru ca trebuie sa nimeresti o combinatie potrivita, pentru a echilibra aromele. Piersicile pot fi adaugate dupa ce pizza a fost scoasa din cuptor. Ele se potrivesc cu carnea de pui, porc si alte produse sarate, din carne, precum prosciutto.

3. Usturoi
Cel mai probabil folosesti deja ceapa pentru pizza, insa de ce nu ai incerca si cu usturoi? Zdrobeste cateii pana devin o pasta usor de intins pe aluat, amesteca-i in sosul de rosii sau pune-i deasupra celorlalte legume.



4. Salata
De ce sa servesti salata alaturi, cand o poti pune direct pe pizza? E un mod excelent de a o improspata, chiar inainte de a o servi.

5. Chipsuri de legume
Chipsurile de legume sunt un topping potrivit pentru aproape orice pizza. Totusi, tine minte sa ii adaugi abia dupa ce ai scos-o din cuptor, nu inainte.

6. Avocado
Pasta de avocado este un topping minunat pe timpul verii. Daca vrei o pizza usoara si proaspata, pune ori pasta, ori cateva felii de avocado pe ea, dupa ce ai scos-o din cuptor.

Autor:  Andreea Utza