Site coolinaria.ro

Cina aniversara in oras


Cina aniversara in oras Daca vrei o idee mai deosebita pentru o cina aniversara, atunci iesitul in oras este probabil cel mai la indemana mod de a sarbatori. Desigur, o simpla masa la un restaurant s-ar putea sa nu sune destul de special, deci va trebui sa ai grija la cateva detalii.

1. Alegerea restaurantului
Cand alegi restaurantul, trebuie sa te gandesti la meniu si la ambianta. De asemenea, nu uita de rezervari. Din moment ce este ziua cuiva, va trebui sa alegi un restaurant pe gustul acestuia. Totusi, este important sa te gandesti si la alti invitati. Din fericire, majoritatea restaurantelor ofera un meniu destul de variat cat sa fie pe placul tuturor.

2. Ambianta
Atmosfera dintr-un restaurant este probabil cel mai important lucru pe care sa-l iei in considerare. Nu vrei un loc in care este prea liniste, deoarece probabil ca voi nu veti fi foarte linistiti. Totusi, este important sa eviti un loc in care estea prea multa galagie deoarece conversatiile vor fi anevoioase. Asigura-te ca vei sti din timp daca va duceti intr-un loc cunoscut sau unul nou.

3. Rezervarile
Atunci cand nu sunt foarte multi invitati este in regula sa faci rezervari si cu cateva zile inainte, sau chiar sa te duci fara sa-ti faci vreuna. Totusi, daca vor fi multe persoane, incearca sa faci rezervarea cu ceva vreme inainte, pentru ca staff-ul din restaurant sa se poata pregati pentru aceasta petrecere. Asa vei scapa si de surprize, in cazul in care nu vor fi locuri.



4. Tortul
Majoritatea restaurantelor nu se vor supara daca vei aduce propriul tort. De fapt, s-ar putea chiar sa se ofere sa-l depoziteze pana cand sunteti gata sa-l puneti pe masa. Totusi, atunci cand faci rezervarea, ar fi indicat sa le spui ca ai de gand sa aduci si un tort, pentru a preveni eventualele neplaceri.

5. Experienta personala
Una din problemele principale atunci cand serbezi o aniversare la un restaurant este intimitatea. Cand suni pentru rezervare, intreaba daca localul are un loc separat. Gandeste-te sa decorezi putin localul cu culorile favorite ale persoanei, dar nu inainte de a vorbi cu managerul pentru a vedea daca acest lucru este permis.

Autor:  Andreea Utza