Site coolinaria.ro

Shopping de Craciun pe ultima suta de metri?


Shopping de Craciun pe ultima suta de metri? Esti una dintre persoanele care lasa toate cumparaturile pe ultima suta de metri? Nu e inca timpul sa te panichezi, iata cum te poti descurca cu brio, chiar daca faci cumparaturi last-minute.

1. Dulciurile de Craciun
Daca nu esti tocmai un fan al framantarii aluatului de cozonac si preferi ceva mai modern si mai rapid, poti cumpara dulciurile de la supermarket. Gasesti tot felul de cozonaci si prajiturele. Chiar daca ele nu pot inlocui complet gustul celor facuti in casa, cu siguranta vei gasi ceva delicios cu care sa-ti delectezi familia si prietenii.

2. Masa pentru cei mai lenesi
Ok, preferi sa-ti cumperi cozonacii de la magazin, dar ti-ar fi de ajutor si daca ai scapa de cateva din preparatele specifice de sarbatori? Nu te panica, acestea se gasesc in toate supermarketurile. De asemenea, daca vrei ceva mai apropiat de ggustul celor „de acasa” poti merge pe la targurile de Craciun, care sunt inca deschise. Acolo vei gasi produse traditionale din diverse colturi ale tarii, aduse de bucatari priceputi. Nimeni nu se va supara ca nu le-ai gatit tu, cat timp ele sunt delicioase.

3. Cauta promotiile
Toata luna au fost promotii prin magazine, asa ca ele sigur s-au mentinut. Nici nu trebuie sa fii atent dupa ele, deoarece toti vanzatorii incearca sa-ti atraga cat mai mult atentia. Totusi, fii atent sa nu cumperi produse care expira curand si nu le poti consuma si ai grija la reducerile care ti se par ciudate. Daca ceva obisnuia sa fie foarte scump, iar acum e foarte ieftin, ceva poate fi in neregula. Nu cumpara produse care au ambalajul deteriorat.



4. Bauturile
Daca ai lasat bauturile la urma, s-ar putea sa fii chiar norocos. E posibil sa le gasesti la reducere, deci vinul tau preferat nu va mai fi atat de scump pe cat erai obisnuit. Nu rata astfel de reduceri.

5. Platouri
La inceputul mesei, iti trebuie si cateva aperitive. Din fericire, in timpurile noastre, pana si acestea se gasesc la magazin. Poti gasi platouri deja facute, nu trebuie decat sa le desfaci acasa si sa le servesti.

Autor:  Andreea Utza