Site coolinaria.ro

Cum sa slabesti mancand supa


Cum sa slabesti mancand supa Industria dietelor este plina de greseli, regimuri care te pun sa mananci un singur fel de mancare. Cand vrei sa scapi de kilogramele in plus, o metoda rapida este intotdeauna binevenita. Totusi, aceste diete te fac sa slabesti kilograme pe care, de obicei, le vei pune la loc foarte repede. Totusi, exista si mancaruri benefice in aceste feluri de diete, iar una dintre ele este supa.

1. Nu le-ai pus peste noapte
Kilogramele in plus nu au aparut de nicaieri, de obicei acestea apar toamna sau iarna si raman acolo pana anul viitor fara ca tu sa faci ceva in legatura cu ele. Mananca intotdeauna metodic si consuma alimente bogate in proteine si fibre, doi nutrienti care sunt asociati intotdeauna cu scaderea in greutate.

2. Supa la pranz
Poate ca de obicei refuzi un bol de supa inainte de felul principal pentru ca te gandesti ca este prea multa mancare. Dar, de fapt, unele studii au aratat ca supele cu un continut scazut de calorii te pot ajuta sa scazi in greutate daca le mananci inaintea felului principal. In mare parte datorita faptului ca vei manca mult mai putine calorii per total, pentru ca deja ai mancat supa care iti tine de foame.3. Ce supe sa alegi
Nu toate supele ofera aceleasi beneficii. Cele mai bune sunt acelea de legume. Acestea au beneficii in reducerea caloriilor. In schimb, supele crema sau cele plina de branza sau paste pot adauga o multime de calorii inutile regimului tau.

4. Fel principal
Supele pot fi un fel principal foarte bun. Incearca sa scapi de pastele pline de calorii sau cina ce contine carne si cartofi si inlocuieste-le cu supa. Daca faci asta de cel putin doua ori pe saptamana vei vedea imbunatatiri substantiale 5. Alte considerente Taierea caloriilor cu ajutorul supei te poate ajuta foarte mult la scaderea in greutate, dar, fara exercitii regulate in stilul tau de viata, vei pune la loc acele kilograme.

Autor:  Andreea Utza