Site coolinaria.ro

Cum sa organizezi o cina de Valentine’s Day


Cum sa organizezi o cina de Valentine’s Day Pe masura ce se apropie 14 februarie, iti dai seama ca ai multe planuri de facut. Vrei sa planuiesti o cina romantica? Iata cateva sfaturi pentru o seara originala:

1. Planuieste inainte
Gandeste-te la preferintele celuilalt. II place mancarea gatita, filmele la cinema? Este obsedat de sporturi, muzica, literatura sau orice alt topic? Gaseste doua zone de interes pe care stii ca le adora si apoi construieste de aici.

2. Mancarea
Concentreaza-te pe mancare. Majoritatea intalnirilor de Valentine’s sunt construite in jurul mancarii, chiar daca este o cina completa sau pur si simplu un desert mai special. Gandeste-te la felurile pe care cel iubit le adora, si nu uita sa scapi de mancarurile la care stii ca este alergic.

3. Cina acasa
Daca vei gati acasa, ii vei arata celuilalt cat de dedicate esti in a face o seara speciala. Gateste-i o cina eleganta, cu mancaruri care ii plac si gandeste-te la un mod inedit in care sa i le prezinti. Poti face niste aranjamente extrem de dragute cu ceea ce ai gatit.

4. Restaurant
O alta idee ar fi sa mergeti la restaurant. Aici nimeni nu se va mai ingrijora cu mancarea si fiecare isi va comanda ce vrea. Gandeste-te totusi ca toate localurile si resturantele vor fi pline sau va fi greu sa faci o rezervare.



5. Comanda acasa
Te scuteste de gatit, dar un avantaj este ca aveti intimitate si nu trebuie sa te obosesti cu rezervarea. Totusi, deoarece aceasta zi este una ocupata, probabil va dura mai mult pana iti va veni comanda.

6. Dupa masa Dupa ce masa este gata, ar fi bine sa aveti si ceva dulce, asa ca pregateste un desert cu totul special, sau cumpara niste prajituri de la cofetarie. Ar fi bine sa ai la indemana si niste bauturi calde, niste ceaiuri deosebite sau niste ciocolata calda de calitate.

Autor:  Andreea Utza