Site coolinaria.ro

Uleiul de peste natural concentrat


Uleiul de peste natural concentrat Pestele este pe departe o alternativa mult mai buna pentru dieta noastra decat carnea rosie. Ceea ce face pestele atat de benefic pentru sanatatea noastra este chiar uleiul si grasimile sale bogate in acizi omega-3 deosebiti de utili in vindecarea multiplelor afectiuni ale sistemului circulator si chiar dovedit ca benefic pentru unele forme de cancer.

Uleiul de peste poate fi gasit in prezent sub forma de supliment alimentar cu rol in ameliorarea reumatismului, a depresiei, anxietatii, etc. Aportul zilnic de ulei de peste concentrat poate ajuta si bolnavii de cancer, in special cancerul de san, prostata si de colon. Bolile de inima si atacurile de cord pot fi prevenite de asemenea prin consumul zilnic de ulei de peste concentrat, iar in ce priveste sistemul imunitar s-a dovedit printr-un studiu facut asupra bebelusilor faptul ca suplimentele din ulei de peste pot duce la imbunatatiri majore ale sistemului imunitar.

Atentie marita trebuie insa acordata la posibilitatea contaminarii uleiului de peste cu mercur si alte substante toxice. De aceea se recomanda cu tarie doar achizitionarea de concentrat de ulei de peste deoarece acesta este special recoltat din apele cele mai curate si procesat in laboratoare specializate cu cea mai mare grija. Astfel de concentrat de ulei de peste nu trebuie sa contina de obicei nici conservanti si nici aditivi de nici un fel.

Apelati deci cu incredere la suplimentele din ulei de peste, dar nu uitati sa va procurati acest supliment alimentar din cele mai sigure surse pentru a beneficia din plin de calitatile sale curative si nu pentru a ajunge la complicatii mai grave din cauza uleiului de peste contaminat sau obtinut din ape poluate masiv.

Autor:  Lucia Mihailescu