Site coolinaria.ro

Tefal aniverseaza 60 de ani


Tefal aniverseaza 60 de ani In acest an se implinesc 60 de ani de cand Tefal confirma chiar primele sale obiective: de a fi un simbol al inovatiei si de a anticipa nevoile consumatorilor, pentru a le oferi produsele de care au nevoie.

Inovatia sta la baza strategiei Tefal® inca de la infiintarea sa. Dupa obtinerea patentului pentru "tigaia care nu lipeste" in 1954, inginerul francez Marc Grégoire a creat Tefal® in 1956 si a deschis prima sa fabrica in suburbia Parisului. Este inceputul succesului: 100 de tigai pe zi, cu noul invelis antiaderent. Inovatia sa vizeaza procesul de acoperire al discului de aluminiu cu PTFE, prin tratarea sa cu acid hidrocloric. Rezultatul este o tigaie antiaderenta, ce va revolutiona vietile a milioane de familii din intreaga lume, transformand gatitul intr-o activitate simpla si placuta.

Pentru a le multumi consumatorilor pentru incredere si loialitate, Tefal® a pregatit pentru acest an o serie de evenimente ce se vor desfasura atat in mediul online, cat si in magazine.

"In 1963, Tefal a avut stralucita idee de a crea Ziua Clatitelor (Crepe Day). De atunci, in fiecare an pe 2 februarie, Tefal vinde in intreaga lume milioane de tigai de clatite. Anul trecut, am implementat acest concept si pe piata din Romania, iar in martie anul acesta vom lansa cea de-a doua editie a acestui eveniment atat de apreciat, oferindu-le fanilor nostri produse aniversare exclusive si pregatindu-le multe surprize si evenimente cu premii atractive", mentioneaza Ivo Grozdanov, General Manager Groupe SEB, Europa Centrala si de Sud.

Acceseaza viitorul alaturi de Tefal
Electrocasnicele interconectate reprezinta viitorul. De la oale sub presiune, tigai si aparate de gatit digitale, produsele Tefal® care vor fi lansate in perioada urmatoare, vor permite consumatorilor sa-si adapteze metoda de gatit la propriile ingrediente sau retete. Aceste produse sunt dezvoltate cu scopul de a face viata mai usoara consumatorilor, ajutandu-i sa obtina intotdeauna rezultatele dorite.

Autor:  Tefal