Site coolinaria.ro

Cum sa gatesti rapid


Cum sa gatesti rapid Daca vrei sa ai mai mult timp pentru tine si sa petreci mai putin timp in bucatarie, probabil te vei gandi ca este mai bine sa cumperi alimente procesate. Dar nu aceasta este metoda cea mai buna. Poti face mancaruri sanatoase in bucatarie si fara sa iti petreci intreaga zi acolo. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa tai din timpul alocat gatitului, fara sa sacrifici sanatatea ta si a familiei tale.

1. Salata
O salata ca fel principal este perfecta pe timpul verii. Verdeata este elementul de baza, ceea ce este foarte usor de gasit si gatit. Cumpara niste spanac sau salata, taie-le si pune-le intr-un bol. Apoi pregateste si restul ingredientelor si al condimentelor.
Daca mai vrei sa adaugi ceva, alimentele populare sunt branza cu un continut mic de grasime, puiul prajit,, rosiile, morcovii sau nucile.

2. Vegetarian
Un fel eficient de a scapa de timpul alocat pregatirii carnii este sa scapi cu totul de ea. Cateva mancaruri populare sunt fasolea, burgerii vegetali sau omleta.

3. Legume
Fasolea si legumele sunt foarte usor de preparat. Morcovii, sparanghelul, spanacul si cartofii pot fi facuti foarte usor, fara sa fie nevoie sa iti petreci toata ziua in bucatarie.



4. Salata de fructe
Daca salata obisnuita nu este mancarea ta favorita, atunci iti poti face o salata de fructe. Alege dintre zmeura, mure, afine, struguri, mere, banane sau combina-le pentru a face o salata perfecta.

5. Supermarket
Daca nu ai de gand sa nu stai deloc in bucatarie, atunci poti incerca sa cumperi cateva varietati de mancaruri congelate din supermarket. Acestea includ cateva feluri de carne sau peste. Ele pot fi incalzite si servite imediat.

Autor:  Andreea Utza