Site coolinaria.ro

No Frost. No problems. Gorenje


No Frost. No problems. Gorenje Gorenje lanseaza cea mai noua tehnologie in materie de aparatura frigorifica: NOFROST PLUS.

Ani de cercetare au fost dedicati pentru a obtine armonia dintre frumusetea si eficienta produselor menite sa sustina stilul dinamic al consumatorilor din lumea intreaga. Dintotdeauna, Gorenje a urmarit sa simplifice viata consumatorilor sai prin produse revolutionare, al caror design rafinat le asigura suprematia in orice camin.

Gorenje a anticipat schimbarile din stilul de viata al consumatorilor moderni, incercand sa le ofere mai mult timp liber pentru ei, pentru pasiunile lor, pentru a avea grija de cei pe care ii iubesc. Iata ratiunea care a dus la nasterea tehnologiei NoFrost Plus. Aparatele frigorifice concepute cu aceasta tehnologie noua sunt inca o marturie a procesului demarat in 1950, prin care Gorenje, folosind nenumarate mijloace inovatoare a condus la simplificarea si imbunatatirea vietii consumatorilor sai.

Pentru ca sunt esentiale si de nelipsit din orice camin, aparatele frigorifice au beneficiat de intreaga atentie Gorenje, inteligenta tehnologiei NoFrost Plus oferind, in sfarsit, solutia la problemele cu care ne confruntam atunci cand deschidem frigiderul.
Circulatia aerului rece este imbunatatita, impiedicandu-se astfel umezeala din frigider si acumularea de gheata atat in interior, cat si pe produsele congelate.



Toti ne dorim ca alimentele din frigider sa ramana proaspete cat mai mult timp, pastrandu-si astfel savoarea si vitaminele, tocmai de aceea, NoFrost Plus de la Gorenje ne pastreaza toate compartimentele din frigider curate.
Fara gheata in congelator, alimentele nu se vor mai lipi unele de celelalte, iar noi ne vom bucura de mai mult spatiu de depozitare. Serile de vara vor fi mult mai lungi in compania celor dragi cand nu mai ai nici o grija legata de curatarea sau decongelarea aparatului frigorific.

Inovatie, tehnologie revolutionara, consum redus de energie, mai multa prospetime si mai mult timp liber, pe toate acestea mizeaza Gorenje prin tehnologia NoFrost Plus pusa la dispozitia consumatorilor sai printr-un design unic al noilor aparate frigorifice.
Simplifica-ti viata, alegand sa te bucuri de ea! Totul este mai usor atunci cand te bazezi pe alimente savuroase si cand simti prospetimea de la prima atingere. Legumele pentru salata, fructele, branzeturile, intregul meniu de vara este proaspat mai mult timp datorita noii tehnologii NoFrost Plus.
Adio stelute de gheata pe inghetata! Desertul tau preferat poate fi savurat de-acum inainte imediat ce l-ai scos din congelator.



Alege sa-ti simplifici viata cu Gorenje si sa dedici timpul economisit activitatilor cu adevarat importante!

Autor:  Meridian PR