Site coolinaria.ro

Caisele te ajuta sa slabesti


Caisele te ajuta sa slabesti Caisele au aparut deja prin piete si supermarketuri si ar fi pacat sa nu profiti de ele, mai ales daca esti la regim. Aceste fructe dulci si delicioase te pot ajuta foarte mult sa ajungi la greutatea dorita. Iata cum te pot sustine in procesul de slabire.

1. Sunt bogate in nutrienti
In ciuda faptului ca sunt niste fructe micute, ele sunt excelente pentru dietele sarace in grasimi. Sunt foarte bogate in fibre, in special insolubile, care absorb apa si dau senzatia de satietate. Unde mai pui ca au si un miros superb, care te imbie sa le mananci.

2. Multe fibre
Datorita faptului ca au multe fibre, caisele te ajuta sa te simti plin pentru o perioada mai lunga de timp. Fibrele vor ocupa locul in stomac, iar astfel nu iti va mai fi foame la fel de des. De asemenea, fibrele sunt foarte importante pentru sistemul digestiv.

3. Anti-anemie
Este cunoscut faptul ca dietele pot cauza si neplaceri, din cauza ca uitam sa consumam toti nutrientii de care avem nevoie. Ca sa nu ai probleme cu anemia, include caisele in dieta ta. Ele sunt bogate in fier si cupru, care ajuta la producere hemoglobinei. Caisele deshidratate sunt cele mai bune pentru acest scop.



4. Ajuta metabolismul
Un alt beneficiu esential al caiselor este faptul ca ajuta metabolismul. Asta poate fi de mare ajutor intr-o dieta de slabit. Potasiul si sodiul din caisele deshidratate ajuta la stimularea producerii de energie, te scapa de crampele musculare si contribuie la functionarea corecta a tesuturilor, organelor si a altor celule.

5. Sunt sarace in calorii
Stim cu totii ca pentru a slabi, trebuie sa ardem mai multe calorii decat consumam. Caisele pot fi foarte utile in acest sens, deoarece sunt sarace in calorii. Nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand le mananci, deci pot fi un snack excelent la dieta.

Autor:  Andreea Utza