Site coolinaria.ro

Ce trebuie sa arunci imediat din frigider


Ce trebuie sa arunci imediat din frigider Daca te simti vinovat atunci cand vezi frigiderul plin si stii ca nu vei folosi niciodata tot ce e in el, ar trebui sa te gandesti sa arunci cateva din lucrurile de prisos. Unele chiar nu mai sunt bune, iar pe altele nu le vei folosi niciodata. Este timpul sa faci curat.

1. Verdeturi si ierburi
Desi sunt excelente atunci cand sunt consumate, ele sunt inutile atunci cand raman prea mult in frigider. Cand vezi ca incep sa capete o textura si o culoare ciudata, este cazul sa le arunci, nu vei mai avea cum sa le folosesti nici daca vrei.

2. Lamaile
Cateodata iti iei cateva lamai in plus, in caz ca ai nevoie. Totusi, ca majoritatea oamenilor, probabil ca uiti sa le folosesti, si raman aruncate prin locuri de care nici tu nu iti mai amintesti. Cand lamaile devin tari si fara niciun pic de suc, este cazul sa le arunci la gunoi.



3. Ghimbirul
Nu conteaza cat de bine depozitezi ghimbirul, la un moment dat tot se va strica. Atunci cand pare sa fie plin de riduri si arata ciudat, este cazul sa scapi de el.

4. Condimentele expirate
Daca ai o multime de feluri de condimente aruncate prin frigider, precum un sos vechi de doi ani, sa stii ca este cazul sa-l cruti si sa-l arunci si pe el.

5. Resturi misterioase
Daca nu iti amintesti cand ai gatit preparatul gasit in frigider, este clar timpul sa il arunci. S-ar putea ca nici macar sa nu-ti amintesti ce e inauntrul containerului. Incearca sa-l mirosi inainte, daca nu cumva arata deja rau.

Autor:  Andreea Utza