Site coolinaria.ro

Argintul poate vindeca SIDA


Argintul poate vindeca SIDA Recent a fost dat publicitatii un studiu intreprins de cercetatori americani, care au descoperit ca particulele de argint folosite la experimentele lor pot ucide nu doar virusul HIV-1, dar si aproape orice alt virus cunoscut pana in prezent. Nu s-au mai intreprins niciodata experimente medicale avand argintul in centru si de aceea descoperirea este uimitoare si datatoare de sperante.

Conform savantilor implicati argintul nu numai ca a ucis suta la suta din virusii HIV la doar 3 ore de la incubare la temperatura de 37 C, dar se preconizeaza ca pot fi produse antibiotice care sa ucida multi alti virusi care cauzeaza boli greu de vindecat. Pe durata experimentelor s-a descoperit si faptul ca virusii nu reusesc sa se reproduca in alte forme ei fiind complet anihilati in foarte scurta vreme.

Rezultatele date publicitatii nu sunt deloc surprinzatoare data fiind istoria medicala a argintului si proprietatile sale curative cunoscute de milenii. Se banuia de multa vreme ca argintul poate ajuta sistemul imunitar in combaterea diferitelor boli si iata ca cercetatorii americani au reusit sa demonstreze acest lucru prin dovezi stiintifice oferite de testele de laborator.

Prima forma a medicamentului pe baza de argint propusa de catre americani este constituita dinntr-o solutie de apa pura in care se afla particule de argint foarte mici fara alti conservanti sau aditivi. Este un medicament deopotriva eficient si lipsit de orice urma de toxicitate asa cum au demonstrat experimentele facute anterior brevetarii medicamentului. In prezent acest medicament pe baza de argint se foloseste in spitale din intreaga lume cu rezultate dintre cele mai bune.

Autor:  Lucia Mihailescu