Site coolinaria.ro

Slabeste fara sa-ti dai seama


Slabeste fara sa-ti dai seama Daca vrei sa-ti imbunatatesti dieta de slabit sau pur si simplu sa dai jos 1-2 kg, nu ai nevoie de modificari complicate. Iata cateva trucuri simple care te vor ajuta sa obtii silueta pe care ti-o doresti.

1. Limiteaza-ti gustarile nocive
Sa spunem ca te-ai obisnuit sa mananci chipsuri de 3-4 ori pe saptamana. Ca sa slabesti mai usor, ar fi bine sa scapi de ele de tot. Totusi, ca sa-ti fie mai usor, incepe sa le elimini treptat. Mananca-le doar de 2 ori pe saptamana, pentru inceput.

2. Mananca mai incet
Atunci cand mananci repede, nu-ti dai seama ca te-ai saturat si e posibil sa mananci mai mult decat ai nevoie. La fiecare masa si gustare ia inghitituri mici si mesteca suficient.



3. Mananca fructele, nu le transforma in suc
Atunci cand faci un suc de fructe, nu numai ca pierzi o gramada din fibrele acestora, dar consumi si mult mai mult zahar. Gandeste-te cate fructe pui intr-un suc. In mod normal, nu ai manca mai mult de o portocala, dar in suc vei pune cel putin trei.

4. Fa-ti o cafea clasica
O ceasca de cafea cu un strop de lapte si poate o lingurita de zahar este o alegere mult mai buna decat orice specialitate de la cafenea. Daca te-ai obisnuit sa consumi astfel de bauturi, atunci aceasta schimbare va avea un efect vizibil.

Autor:  Andreea Utza