Chiar daca il putem gasi in orice supermarket, cidrul de casa ramane cel mai bun. In plus, nu-ti trebuie cine stie ce ingrediente sofisticate pentru a-l aroma putin. Iata cateva idei simple.
1. Felii de portocala
Aseaza cateva felii de portocala pe fundul paharului, inainte sa torni cidrul. Inteapa-le cu furculita usor, ca sa eliberezi putin suc. Gustul de citrice merge foarte bine cu merele, iar cidrul tau va avea o aroma usor acrisoara.
2. Iced tea
Crezi ca doar limonada poate fi combinata cu un iced tea? Ei bine, si cidrul merge la fel de bine. Vei obtine o bautura racoritoare si aromata.
3. Vin
Nu trebuie sa ti se para ciudat, este aproape ca un cocktail. In functie de preferinte, adauga un strop de vin intr-un pahar de cidru, sau invers.
4. Lapte de cocos
Daca vei adauga putin lapte de cocos in cidru, ii vei da un gust dulce, o textura cremoara si putina aroma de cocos.
5. Un plic de ceai
Ceaiul poate fi infuzat si in cidru, nu doar in apa. Nu trebuie decat sa incalzesti o cana de cidru, apoi sa pui pliculetul de ceai in el. Lasa-l pentru aproximativ 5 minute, pana cand isi lasa aroma.
6. Bere de ghimbir
Combinatia este cu adevarat speciala. Berea de ghimbir ii va da cidrului un gust deosebit, usor intepator.
Autor: Andreea Utza