Site coolinaria.ro

Ce gatim cu rozmarin


Ce gatim cu rozmarin Daca iti plac cartofii la cuptor cu rozmarin, atunci e timpul sa inveti si alte moduri in care poti folosi acest condiment. Iata cateva idei de preparate in care ai putea sa il integrezi.

1. Piureul de cartofi
Daca nu ai incercat niciodata un piure de cartofi cu rozmarin, nu stii ce ai pierdut. Dupa ce fierbi cartofii, adauga o lingurita de rozmarin uscat, inainte sa ii pasezi. Ca sa dai si mai mult gust, foloseste supa de pui sau legume ca sa subtiezi piureul.

2. Pizza
Condimentele pot transforma o pizza obisnuita intr-una cu adevarat speciala si foarte aromata. Poti folosi rozmarin data viitoare cand o prepari. Tot ce trebuie sa faci este sa presari o lingurita de rozmarin peste pizza, inainte sa o bagi la cuptor.



3. Desert
Rozmarinul merge foarte bine si in deserturi, in special pentru inghetate. Presara o lingurita intr-o inghetata de piersici, capsuni sau lamaie.

4. Omleta
Omletele sunt minunate, pentru ca le poti umple de legume sanatoase si aroma cu branzeturi si condimente. Data viitoare cand prepari o omleta pentru micul dejun, nu uita sa adaugi si putin rozmarin, in timp ce o gatesti.

5. Biscuiti
Biscuitii nu trebuie sa fie intotdeauna dulci. Inainte sa bagi biscuitii la cuptor, foloseste o pensula pentru a-i unge cu unt, apoi presara rozmarin uscat pe fiecare in parte.

Autor:  Andreea Utza