Site coolinaria.ro

4 beneficii ale pudrelor proteice din zer


4 beneficii ale pudrelor proteice din zer Pudra proteica din zer este cunoscuta pentru beneficiile sale pentru organism, in special pentru aportul de energie si dezvoltarea masei musculare. Iata cele mai importante cinci beneficii ale acesteia.

1. Pastreaza masa musculara
Atunci cand incercam sa slabim, obiectivul nostru este sa scapam de grasime, nu de masa musculara. Insa, daca nu consumi destule proteine, muschii tai vor avea de suferit. Ca sa scapi de colacei si sa dezvolti o musculatura sanatoasa, consuma pudra din zer. Cel mai bine este sa iti pregatesti un shake inainte sau dupa ce mergi la sala.

2. Potoleste foamea
Pudra proteica din zer ajuta la scaderea apetitului. Studiile au demonstrat ca aceasta are efect asupra hormonului care declanseaza foamea. Data viitoare cand vrei sa mananci ceva, rezista tentatiei de a te indrepta spre o punga de snacksuri nesanatoase si bea un shake proteic.



3. Lupta impotriva cancerului
Exista alimente care ajuta in lupta impotriva cancerului, iar proteinele din zer sunt unele dintre acestea. Ele ajuta in cazul cancerului de prostata si colon. Totusi, nu te baza pe ele sa te protejeze complet. Include-le in alimentatia ta, dar nu uita de vizitele la medic.

4. Scapa de stres
Stim cu totii ce fel de alegeri alimentare facem sub influenta stresului. Ele sunt departe de a fi sanatoase. Pudra proteica din zer poate ajuta in cazul simptomelor de depresie si le poate ameliora. Ea provoaca schimbari in nivelul de serotonina din creier. Deci, in loc sa iei o punga cu alune sau o halba de bere, mai bine fa-ti un shake.

Autor:  Andreea Utza