Site coolinaria.ro

Herbalife SummerTime în Water Park


Herbalife SummerTime în Water Park Herbalife Ltd. organizeată în perioada 10 – 31 august 2009 campania „Herbalife SummerTime” în Water Park Otopeni.

Timp de trei săptămâni, toţi cei care aleg să îşi petreacă zilele de vacanţă răcorindu-se în piscinele din Water Park se pot bucura şi de surprizele pregătite de distribuitorii independenţi Herbalife.

Astfel, în fiecare dimineaţă, un instructor de fitness îi va invita pe toţi doritorii să ia parte la o lecţie gratuită de 30 de minute de fitness şi gimanstică aerobică.
În plus, compania pune la dispoziţia celor prezenţi în parc mingi şi coşuri de bachet, iar pentru copii au fost aduse maşinuţe-balansoar.

Zilnic, de dimineaţă până seară, distribuitorii independenţi Herbalife sunt prezenţi în zona corturilor special amenajate pentru a oferi celor interesaţi informaţii despre nutriţie, produse proteice şi de control al greutăţii, utile pentru menţinerea organismului sănătos şi plin de energie tot anul. În plus, oricine îşi poate măsura procentul de grăsime din organism, iar în funcţie de rezultat poate primi sfaturi pentru îmbunătăţirea stării de sănătate printr-o nutriţie corespunzătoare.

Autor:  Iosub Alin