Site coolinaria.ro

Bautura care accelereaza arderea grasimii abdominale


Bautura care accelereaza arderea grasimii abdominale Lipsa indelungata a exercitiilor fizice si regimul alimentar inadecvat sunt, in majoritatea situatiilor, cauza acumularii de grasime pe abdomen. Daca in urma cu 3-4 ani nu aveai nici o problema in a imbraca o anumita rochie sau pereche de pantaloni, acum este posibil sa nu iti mai vina, iar lenjeria modelatoare este doar o solutie de moment.
Si nutritionistii, si antrenorii de fitness recomanda miscare in mod constant si o dieta echilibrata. Doar tinand cont de acestea vei avea silueta dorita si te vei simti bine. Totusi,sunt cateva organe despre care se spune ca trebuie curatate. Daca ele nu functioneaza in mod optim, organismul se transforma intr-un depozit de toxine si resturi, iar multe dintre acestea se depun chiar in zona abdomenului.
Pentru a stimula aceste organe (ficat, colon, rinichi), dar si pentru a-ti imbunatati sistemul imunitar si metabolismul, se recomanda o bautura speciala, foarte simplu de preparat.

Ingredientele de care ai nevoie sunt: cca 80 ml apa, 1 castravete, sucul de la ½ lamaie, cateva frunze de patrunjel si o bucatica de ghimbir.
Cum procedezi:

1. Spala bine castravetele, apoi feliaza-l.
2. Toaca marunt patrunjelul. Trebuie sa obtii cel putin 1 lingurita de verdeata.
3. Spala si curata ghimbirul.
4. Pune toate ingredientele intr-un blender si mixeaza pana cand obtii o compozitie omogena.



Cum administrezi:
Bea cate un pahar din aceasta bautura in fiecare seara, inainte de a te baga in pat. Bineinteles, include in activitatile tale zilnice si niste exercitii fizice.

De ce e bine sa scapi de grasimea de pe abdomen? Intrucat poate provoca numeroase probleme de sanatate. Pe seama ei sunt puse adesea: afectiunile cardiovasculare, diabetul de tip 2, hipertensiunea, insomnia si nu numai.

Efectele benefice ale bauturii:

- detoxifiaza organismul;
- stimuleaza eliminarea toxinelor;
- ajuta corpul sa faca fata radicalilor liberi si altor compusi toxici;
- imbunatateste absorbtia nutrientilor din hrana zilnica;
- accelereaza arderea grasimilor din zona abdominala etc.

Autor:  Alina Tibichi