Site coolinaria.ro

Spune-mi ce zodie este iubitul tau... ca sa iti spun ce ii place sa manance


Spune-mi ce zodie este iubitul tau... ca sa iti spun ce ii place sa manance Berbec: Spre deosebire de multi barbati care prefera carnea, el nu fuge de mancarurile ce contin multe legume, facute cum trebuie il pot determina sa manance doua farfurii in loc de una.

Taur: Ii plac mancarurile grase, nu serveste foarte des insa atunci cand i se prepara asa ceva nu refuza deloc, chiar mai mult este incantat sa guste cateva jumeri cu cartofi, branza si o mamaliga calda.

Gemeni: Tot timpul ar rontai ceva, indiferent de ora, insa ii plac mancarurile pregatite la cuptor, preparatele facute la tava ii alinta papilele gustative, de la peste umblut la cotlete in sos toate i se par o minunatie.

Rac: Gratarul e important si nu numai ca ii place sa joace rolul de bucatar cand vine vorba de mers la picnic, dar adora tot ce tine de preparatele facute la gratar, de la piept de pui la mici si carnati, sunt ideale si daca sunt servite si la iarba inconjurat de multi prieteni deja devin si mai delicioase.

Leu: ii plac prajiturile facute de casa, considera ca sunt de zece ori mai bune decat cele pregatite la banala cofetarie din colt, asa ca daca vrei sa il alinti, prepara-i niste clatite sau eclere de casa si va fi in extaz.

Fecioara: Ii place mereu sa incerce ceva nou, asa ca sa nu te miri daca te trezesti prin super market ca el se opreste la raionul de unde poate cumpara vreun homar, scoici sau vreo caracatita, desi nu ii place sa gateasca adora sa descopere si sa guste orice tine de gastronomie.

Balanta: "Mancarea facuta ca la mama acasa", este o problema aici, nimeni nu se poate compara cu abilitatea mamei lui de a gati si mai tot timpul va face comparatia "ca mai bun e facuta de mama".

Scorpion: Ii place peste prajit, nu se bucura foarte mult de aceasta specialitate deoarece dipretuieste mirosul insa nu se da in laturi de la nici o farfurie de peste.

Sagetator: Ii plac ciorbele, si in special cele la care se adauga smantana sunt o delicatesa pentru aceasta; nu ii place sa-si umple stomacul numai cu prajeli.

Capricorn: Nu prea conteaza, poate sa fie in fiecare dimineata doar cartofi prajiti cu un ochi, nu acorda o mare importanta la ce tip de mancare prefera, atat timp cat e calda si nu e amara, e perfecta.

Varsator: Orice specialitate ce contine multe picanterii sta in adoratia lui, ii plac mancarurile iuti si cu mult sos, care de care mai variate.

Pesti: Mancaruri rapide, care nu necesita prea multa bataie de cap sau timp de preparare precum un burger, o pizza la minut, un hot-dog, spaghete si alte preparate care le poate gati si el singur.

Autor:  Raluca Rusu