Site coolinaria.ro

Masa de Halloween


Masa de Halloween Halloween-ul este o noapte speciala, asa ca daca te decizi sa iti inviti prieteni pentru o mini petrecere, nu poti servi feluri de mancare obisnuite. Nu trebuie sa neglijezi nici un element, pentru ca totul sa fie cat mai "spooky" cu putinta.

Iata cateva trucuri, pentru a crea din plin atmosfera demonica a noptii de 31 octombrie:

1. Sarpe in bolul de punch
Mai stii serpii aceia de cauciuc, cu care te speriau prietenii tai baieti cand erai mica? Este randul sa te razbuni. Cumpara un sarpe de plastic de dimensiuni medii, si pregateste un bol mare de punch. La sfarsit adauga ingredientul "secret": sarpele ce va pluti apoi in vas, speriind toti invitatii!

2. Biscuti nu tocmai obisnuiti
Prepara acasa biscuiti normali, sau cumpara gata facuti, si apoi incepe sa ii pregatesti pentru Halloween. Cu sos de ciocolata deseneaza paianjeni sau capete de mort. Pentru un efect complet. cumpara un tort simplu de mousse de ciocolata, si in el infinge biscuiti simplii, pe care scrii inainte RIP... Mormintele de ciocolata vor fi deliciul invitatilor!

3. Invazie de gandaci
Asigura-te ca fiecare farfurie sa aiba cel putin un gandac. Cum faci asta? Este simplu! Ia cateva masline, da-le 4 gauri utilizind o scobitoare, si apoi, pe post de picioare, foloseste cateva tulpini de patrunjel. Efect garantat!

4. Oua vopsite? De Halloween?
Da! Dar nu va ganditi la cele de Paste, nu sunt nici pe departe la fel. Cum le realizati? Fierbeti bine ouale, si apoi crapati coaja, fara a le curatata. In paralel turnati suc de afine intr-un recipient, in care inmuiati ouale cateva minute. Curatati-le apoi, si veti descoperi cu uimire paianjeni sinistri impregnati pe ele. Atentie! Sucul de afine pateaza!

5. Pahare-mumii
Cumpara un set de pansamente sterile de la farmacie, si infasoara in jurul paharelor mari de apa. Prinde-le cu ace de siguranta (de preferinta negre), si pentru un detaliu extra horror decoreaza cu stropi de oja rosie.

Autor:  Daniela Tiba