Site coolinaria.ro

Dovleci...plini de idei


Dovleci...plini de idei Deja sarbatoare impatimita la romani, Halloween-ul implica un mic de efort de imaginatie pentru a avea cei mai originali si smecheri dovleci.

Noi iti propunem in continuare cateva idei nastrusnice, si astfel casa ta va fi pregatita cu stil si umor pentru noaptea spiritelor. Poti sa le preiei intocmai, sau sa le adaptezi la propria personalite, cu cat mai multa imaginatie! Distractie placuta!

1. Romantism tomnatic
Pentru un dovleac "romantic" si autumnal culege de afara mai multe frunze in culori tomnatice, si apoi lipestele de jur imprejurul fetei sculptate.

2. Un plus de legume
Ca o alternativa pentru sculptat, foloseste legume pentru a ii creiona trasaturile. 2 cherry-tomato pe post de ochi, un pastarnac pentru nas si o felie subtire de ardei pentru gura. Si asa ai construit cel mai haios dovleac cu putinta! Posibilitatile sunt nelimitate, si ramane la alegerea ta daca dovleacul tau va avea ochii "cat cepele" sau din contra va fi vesel ca o rosioara.

3. Dovleac cu palarie
Precis ai de pe la o papusa vreo palarie haioasa. Sepcuta, palarie de clovn sau joben, va impregna personalitate dovleacului tau. La fel de haios este si un papion!

4. Dovleci argintii
Tatal tau sigur are in trusa cu scule pentru masina un spray de vopsea argintiu (sau alta culoare). Imprumuta-l cu incredere, si vopsesteti dovleacul pentru un plus de stralucire!

Autor:  Daniela Tiba