Site coolinaria.ro

Cum te pregatesti de Halloween?


Cum te pregatesti de Halloween? Poate cea mai imaginativa sarbatoare, Halloween-ul necesita o pregatire premeditata pentru a iesi cat mai inspaimantator cu putinta.

Nu doar o sarbatoare a copiilor, ci in ultima vreme din ce in ce mai apreciata de adulti, Halloween-ul presupune in primul rand alegerea unei costumatii, atat pentru tine, cat si pentru iubitul tau. Fie ca iti alegi un costum intreg, fie doar o masca fioroasa, cu siguranta vei fi la moda de Halloween.

O data costumatia aleasa, trebuie sa decizi ce vei face in noaptea spiritelor. In discoteca, la o petrecere cu costume sau la tine acasa cu un film horror bun, acestea sunt optiunile pe care le poti bifa.

Daca alegi sa iti petreci seara de 31 octombrie la tine alaturi de prieteni, sigur vei dori sa iti decorezi casa cu siluete spooky, fantome si alte decoratiuni de Halloween, cumparate din comert sau realizate chiar de tine. La loc de cinste trebuie sa fie dovlecii, care mai de care, cat mai originali cu putinta, pe care sa ii cioplesti si sculptezi tu insati sau alaturi de prieteni, iubit si copiii din familie, unul din cele mai populare obiceiuri de Halloween.

Daca tot am ajuns la dovleci, ei nu au rol doar decorativ, ci vei putea sa prepari super delicatese din continutul lor, pe care sa le servesti la masa de Halloween. egirl.ro iti propune un meniu inspaimantator de delicios de Halloween, dar poti prepara ce delicatese te tenteaza si iti imaginezi ca sunt perfecte pentru aceasta noapte speciala.

Autor:  Daniela Tiba