Site coolinaria.ro

Ceaiul potrivit in functie de zodia ta


Ceaiul potrivit in functie de zodia ta Berbec: Ceaiul din fruncte de padure este cel care te relaxeaza, iti alinta simturile si iti induce o stare de buna dispozitie aproape instantaneu.

Taur: Ceaiul negru, nu esti o persoana care sa se omoare dupa lucrurile dulci, iar atunci cand nu ai cafeaua care sa te scoata din amorteala un ceai negru te va trezi la viata.

Gemeni: Ceaiul de lamaie, daca esti intr-o stare caracterizata de monotonie un astfel de ceai va readuce cheful de viata in fiecare fibra a trupului tau.

Rac: Ceaiul de zmeura, pentru ca e dulce si iti mangaie papilele gustative, aproape te invita cu frumosul sa faci prostii.

Leu: Ceaiul de capsuni este indicat pentru zilele in care observi ca gandurile tale sunt intunecate de stres si nervi si nu te lasa te concentrezi asupra partenerului.

Fecioara: Ceaiul de tei induce imediat o stare de liniste, numai simplul miros va fi suficient pentru a te relaxa si pentru a-ti inveseli starea.

Balanta: Ceaiul de menta are proprietati puternice ce te vor pune pe picioare atat fizic cat si intelectual, oferindu-ti o putere de reactie mult mai mare.

Scorpion: Ceaiul de macese iti va ascuti spiritul de observatie si de concentrare asa ca partenerul tau se va bucura de toata atentia ta.

Sagetator: Ceaiul de mere este un ingredient ideal atunci cand nu te simti bine din punct de vedere fizic, te simti obosita si fara nici un fel de stare, acesta te va face sa intri intr-o transa unde fiecare neplacere va disparea.

Capricorn: Ceaiul de vanilie iti alinta fiecare simt determinandu-te ca si tu la randul tau sa iti alinti partenerul, asa ca daca acesta se afla prin calea ta ar fi bine sa se pregateasca pentru o noapte lunga.

Varsator: Ceaiul de portocale rosii, trebuie sa ai grija cand servesti acest ceai deoarece iti va oferi o cantitate mare de energie si nu vei mai avea stare deloc cel putin pentru urmatoarele 3 ore.

Pesti: Ceaiul de Pina Colada este o bautura cocheta numai buna pentru a-ti induce o stare adecvata flirtului pentru destul de multa vreme si cu consecinte sigure.

Autor:  Raluca Rusu