Site coolinaria.ro

Dieta a la Pink


Dieta a la Pink Pink nu este tocmai un exemplu de viata echilibrata, de cumpatare si poate nici macar de feminitate. Cu toate acestea, nu are cum sa treaca neobservata pentru corpul ei sculptural cu muschi bine conturati, pentru forma fizica extraordinara si pentru energia de care da dovada.

Pink place tocmai pentru ca este altfel, pentru ca reuseste sa fie foarte sexy in ciuda aspectului ei baietesc si dur. Este inteligenta si are o voce fenomenala, este diametral opusa imaginii de papusa Barbie promovata de obicei de divele din lumea muzicala americana, dar, daca vrea, poate oricand sa se metamorfozeze intr-o diva senzuala.

Pink acorda o importanta deosebita felului in care arata, sens in care petrece mult timp la sala. Cat priveste alimentatia, nu prea o vad sa acorde o foarte mare importanta pentru orele de masa sau la ceea ce consuma de fiecare data. Cu toate acestea are o regula pe care o respecta cu strictete si anume, in fiecare saptamana dedica o zi pentru detoxifiere, zi in care mananca doar fructe si legume organice.

Nu este greu, nu reclama sacrificii prea mari iar rezultatele sunt nemaipomenite ajutand organismul sa elimine din ceea ce ii face rau. Urmand exemplul lui Pink, apeland la detoxifiere o data pe saptamana, facand sport si adaugand si un pic de cumpatare in tot ceea ce faci vei avea si tu o talie de invidiat si o forma fizica de zile mari.

Autor:  Raluca Alupoaie