Site coolinaria.ro

Ce cadou vrei sa primesti de Valentine's Day?


Ce cadou vrei sa primesti de Valentine's Day? Stii ca el sau ea te iubeste. Dar uneori cu totii putem fi total... nepriceputi in alegerea cadourilor. Decorix.ro vine in ajutorul tau si isi asuma misunea de a fi al tau personal Secret Valentine. Spune ce ti-ai dori sa primesti cadou de Ziua Indragostitilor si noi avem grija ca iubitul tau / iubita ta sa primeasca indicatii subtile.

In plus, ii oferim si perechii tale un cadou: o reducere de 5% pentru produsele din lista ta de preferinte, dar si pentru orice altceva alege sa iti mai ofere cadou.

Noi, cele care va aducem zi de zi cele ma gustoase retete pe coolinaria.ro evident ne-am ales cadouri din domeniul care ne pasioneaza, si anume cel gastronomic, insa tu poti sa iti alegi orice: bijuterii cu sclipici, rame foto, decoratiuni, accesorii si alte obiecte interesante.

Pentru ca suntem foarte sociabile si avem multi prieteni, deci multi musafiri, foarte utile ni s-au parut aparatul de tocat pentru a pregati rapid o salata oricand e nevoie si aparatul electric pentru gogosi, pentru un desert la fel de rapid. Iar pentru o nota de veselie in bucatarie, temporizatorul « buburuza » e perfect: util si haios.

Ne place sa organizam si mese elegante, de aceea am ales inelele pentru servete sub forma de ingerasi. Aceste inele sunt potrivite si la o masa romantica pentru indragostiti.

Cum dragostea e dulce ca un desert, niste prajiturele obtinute in forma de inimioare nu pot lipsi de Valentine’s Day. In plus, modelele pentru painea prajita vor aduce cu siguranta numai zambete in diminetile in doi, indiferent cine pregateste micul dejun.

Tu ce ti-ai dori cadou de Valentine's Day? Iubitul tau stie? Secret Valentine DECORIX iti ofera serviciile sale!

Pentru idei ingenioase si cadouri romantice pe care le poti comanda confortabil de acasa, viziteaza Decorix.ro. Vei gasi cadouri de Valentine's Day pentru indragostiti, atat pentru ea cat si pentru el, cadouri ce te vor incanta cu siguranta.

Autor:  Cosmina Imbrea