Site coolinaria.ro

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... care este fructul ce te reincarca de energie


Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... care este fructul ce te reincarca de energie Berbec: Fructul care iti face fiecare fibra a corpului sa fie trezita la viata este piersica.

Taur: Desi poate parea surprinzator pentru tine, fructul compatibil cu semnul tau zodiacal este avocado, acesta iti va alinta papilele gustative.

Gemeni: Perele pot fi cheia pentru a slabi daca iti doresti asta, iti vor oferi consistenta necesara care sa iti opreasca pofta pentru anumite mancaruri.

Rac: Kiwi, nu trebuie sa depinzi de el in fiecare zi, dar de cateva ori pe saptamana poate face minuni, cel putin asupra zodiei tale are un efect rapid pentru imbunatatirea circulatiei sangelui.

Leu: Daca vrei sa iti ridici nivelul de energie pozitiva este suficient sa papi cateva prune, acestea actioneaza asupra ta ca o doza de multivitamine.

Fecioara: Pentru momentele in care esti morocanoasa, zambetul pe buze iti poate fi repus doar cu ajutorul unei portocale, va fi ca o injectie cu adrenalina.

Balanta: Strugurii, asa cum doctorul recomanda macar o data la cateva zile un pahar de vin pentru a imbunatati ritmul cardiac, acelasi efect il au acestia asupra ta.

Scorpion: Pentru momentele in care esti obosita si fara nici un chef de a porni pentru a infrunta noua zi trebuie sa apelezi la maximum doua banane pentru a te pune pe picioare.

Sagetator: Marul este fructul perfect pentru organismul tau, momentul cel mai prielnic pentru efectele sale asupra ta este seara, mai ales atunci cand nu ai stare si nu iti gasesti locul sau somnul.

Capricorn: Capsunile sunt ca un mic miracol pentru tine, nu este nevoie decat sa le adulmeci parfumul ca sa te simti instantaneu mai bine, este ca un scurt circuit ce te aprinde de viata.

Varsator: Amandinele sunt recomandate cel mai des in momentele in care te simti atat de plictisita incat nu vrei sa ridici un deget, atat gustul, dar in special mirosul acestora te vor alimenta cu energie.

Pesti: Caisele precum si miezul din sambure sunt potrivite pentru momentele in care ai parte de ameteli, mai ales ca ai mici probleme cu nivelul de calciu necesar.

Autor:  Raluca Rusu