Site coolinaria.ro

Sensiblu te indeamna “Slabeste inteligent”


Sensiblu te indeamna “Slabeste inteligent” Sensiblu lanseaza programul “Slabeste inteligent” care se va desfasura in perioada 15 martie – 15 aprilie 2010 in 10 farmacii Sensiblu selectionate*. Scopul programului este sa ajute persoanele cu probleme legate de greutatea corporala, sa identifice cauzele si riscurile la care sunt expusi cei care vor sa inceapa un program de scadere in greutate, cu ajutor specializat din partea medicilor.

Astfel, pâna pe 15 aprilie oricine este interesat de programul “Slabeste inteligent” va primi asistenta, consiliere si o evaluare specializata gratuit din partea unui medic nutritionist. Clientii Sensiblu interesati de programul “Slabeste inteligent” vor beneficia de servicii care constau in evaluarea starii de sanatate, masurarea IMC-ului (indicelui de masa corporala), dimensiunilor corporale si anamneza, analiza istoricului familial, a sedentarismului sau consumului de alcool, istoricul cresterii in greutate cât si efortul fizic depus de persoana supraponderala pentru a slabi. De asemenea, clientii care prezinta factori de risc mare pentru obezitate vor primi un cupon de consultatie gratuita la un medic din cadrul clinicii Anima din Bucuresti (zona Titan).

“In România, 30% din populatia adulta sufera de obezitate, iar 50% din pacientii bolnavi de diabet nici macar nu stiu ca sufera de aceasta boala. Un simplu test si câteva date analizate de un medic specialist pot indica factorii de risc ai aparitiei unei boli precum obezitatea sau diabetul. Speram ca prin aceasta actiune sa prevenim eventualele probleme de greutate pentru cât mai multi pacienti si sa le putem oferi ajutor specializat celor care doresc sa-si reechilibreze greutatea corporala”, declara Alice David - Farmacist & Senior Pharma Brand Manager la Sensiblu.

Autor:  Iosub Alin