Site coolinaria.ro

Torturi cu forme deosebite


Torturi cu forme deosebite Tortul este mai mult decat o prajitura speciala, este un simbol care marcheaza un eveniment fericit, ce merita sarbatorit, este un dulce care creeaza o atmosfera festiva. La o petrecere, tortul este una dintre « vedete », de care toti cei prezenti isi vor aminti. De aceea, ficare tort trebuie sa fie deosebit.

Recent, personalizarea torturilor, indiferent de ocazie, a devenit o moda : fie ca este vorba de accesorizare, foto-imprimare sau are o forma neobisnuita. Cel mai usor de realizat, chiar si acasa, este prepararea torturilor ce reprezinta obiecte, cu ajutorul unor forme speciale.

Decorix.ro a pregatit cateva forme speciale pentru torturi spectaculoase care sa marcheze momentele frumoase din viata ta. Pentru sarbatorile religioase, sau pentru a face cadou un tort elegant, poti folosi forma din silicon cu ajutorul careia poti obtine un tort ce infatiseaza luna si soarele.

Prima zi de scoala este o zi care nu se uita si merita sarbatorita cu un tort special, ce arata ca o carte deschisa. In plus, copiii vor adora, cu orice ocazie, un tort impresionant sub forma de castel, care poate fi decorat cu accesorii colorate.

In plus, un tort deosebit poate fi un cadou dulce perfect atunci cand nu ai inspiratie si vrei sa impresionezi si sa fii sigur ca oferi ceva ce va fi apreciat.

Articol preluat de pe decoblog.ro

Autor:  Imbrea Cosmina