Site coolinaria.ro

Les Macarons de Madame Lucie


Les Macarons de Madame Lucie Brandul Madame Lucie s-a lansat joi, 20 mai 2010, in cadrul Expozitiei Best Flower Designers Exhibition, organizata in ambianta deosebita a Hotelului Carol Parc, sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei.

Madame Lucie este singurul producator local al celebrelor Macarons frantuzesti, un desert de lux cu multa personalitate, care reprezinta un adevarat rasfat pentru simturi. Acest mici delicatese se armonizeaza perfect cu o cafea aromata sau cu o cupa de sampanie. Les Macarons sunt preparate dupa o reteta originala, cu ingrediente de cea mai buna calitate, importate din Franta.

Les Macarons de Madame Lucie sunt disponibile in noua sortimente, avand culori si arome irezistibile: vanilie, trandafir, cafea, mar cu scortisoara, portocala, lamaie, visine, zmeura si ciocolata.

In cadrul Best Flower Designers Exhibition 2010 participantii au putut degusta minunatele Macarons, intregind astfel deliciul unui eveniment care a fost in toate formele lui o sarbatoare a esteticului.

«Acest mic produs de lux nu inseamna numai coacere si culoare, savoare, textura si dantela, ci si un moment de placere care te poate transporta oriunde», a declarat Alexandre Gorj, proprietarul Madame Lucie.

Autor:  Iosub Alin